Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1001

Θέμα: Επικαιροτης και προβληματισμοι (καισαριου το αναγνωσμα) 04-13

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μα τι λες βρε Γιάννη μου ?? Τι λες βρε αγόρι μου ?? Ή βαθιά νυχτωμένος είσαι ή το χαζό παριστάνεις.

Να σουν δηλαδή ο Σπύρος που πληρώνεται χλδς ευρά για να τα πίνει και να γλεντάει αυτός και η παρέα του, να το καταλάβαινα. Να σουν η Μπήλιω με τα άσχετα και ανόητα χασκογελάσματα, να το καταλάβω κι αυτό. Να σουν έστω ένας προϊστάμενος από τα .....6 λογιστήρια που δεν επικοινωνούν καν μεταξύ τους, να σου δώσω και πάλι δίκαιο.

Μήπως όμως αριστερέ μου καλλιτέχνη ετοιμαζόσουν να πάρεις καμιά χορηγία σε καμιά συναυλιούλα και σου τη χαλάσανε ???

Άσε βρε Γιάννη μου που θα πιάσεις στο στόμα σου τους εκατοντάδες χιλιάδες ιδ υπαλλήλους, τώρα σε πιάσανε οι ευαισθησίες σου ?? Άσε που θα συγκρίνεις την ερτ με τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τη πυροσβεστική, τις ένοπλες δυνάμεις.

Μάλλον απευθύνεσαι σε παιδάκια και αφελείς λαϊκιστές. Υπάρχει και αυτή η μερίδα κόσμου, τι να κάνουμε τώρα.

Ανόητε ε ανόητε.

2. The Following 9 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Dioskouroi (16-06-13), hades7 (17-06-13), jkourkoulis (16-06-13), Kostas_1 (16-06-13), nikos1400 (17-06-13), PANOS-E60 (16-06-13), S8N (16-06-13), Stathis (16-06-13), vagmag (16-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP