Αν και προσωπικά θεωρώ ότι το τερμάτισμα της μ@λακίας έγινε όταν ο 902 αποφάσισε να αναμεταδίδει το σήμα της ΕΡΤ, και πέραν αυτής ουδεμία μ@λακία αναγνωρίζω μεγαλύτερη ή διασκεδαστικότερη,
σήμερα το πρωί άκουσα κάτι που ομολογώ με έκανε να αμφισβητήσω την προηγούμενη απόφασή μου.
Είπε, το λεπόν, ένας επαναστάτης -του ανατομικού μέρους που χρησιμοποιούμε για να καθόμαστε- τυπάς στο πειρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ότι η χουντική απόφαση της κυβέρνησης είναι λανθασμένη, διότι εκτός των άλλων, λέει, η ΕΡΤ έχει υπογράψει συμφωνίες με ευρωπαϊκούς οργανισμούς για αναμεταδόσεις και λοιπές υποχρεώσεις, οπότε, συνέχισε ο θεούλης, δεν είναι σωστό να αθετούμε συμφωνίες που έχουμε αναλάβει...
ΟΚ;
Δηλαδή, μπορούμε να ακυρώσουμε εν μία νυκτί συμφωνίες και υποχρεώσεις που αφορούν ανθυποθεματάκια, όπως π.χ. δάνεια για να πλερώνουμε το αλεύρι που εισάγουμε για να μην ( ; ) πεθαίνουν παιδάκια στο σχολείο, αλλά για σοβαρά θέματα, όπως η υποχρέωση αναμετάδοσης των Eurovision, ε βρε αδερφέ, πρέπει να τιμούμε τις υπογραφές μας.
Να διευκρινίσω, ότι έχω αφοδευμένους τόσο τους «αριστερούς» όσο και τους «δεξιούς». Αυτό, όμως, που μου προκαλεί τον γέλωτα (από προσωπική ίσως διαστροφή), είναι η ευκολία με την οποία ο κάθε ένας τις είναι διατεθιμένος να διαστρεβλώσει τις απόψεις, τις θεωρίες και τα «πιστεύω» του απλά και μόνο για να κάνει τη δουλίτσα του, εν προκειμένω να μαζέψει «μπράβο», χειροκροτήματα και... κουκιά. Ανθρώπινο, πολύ ανθρώπινο, όπως θα έλεγε και ο Φρειδερίκος.
Και πάνω που έγραφα αυτές τις γραμμές, ιδού: https://www.gazzetta.gr/stili/mikroi...-kai-kyvernisi
Είναι πράγματι ευλογία να έχεις γεννηθεί και να ζεις σε αυτόν τον όμορφο τόπο: αν δεν σε αφορά συναισθηματικά το όλο αλισβερίσι, η διασκέδαση και ψυχαγωγία που σου προσφέρει είναι ανεκτίμητη. Αθάνατο αττικό άλας!