-
πριν λιγο καιρο ειχα ενα θεματακι σαββατιατικα.ειτε κλειδωνα ειτε οχι οταν εφτανε η στιγμη να ''σβησουν'' το σταρτ-στοπ -φωτακι και το πρασινο φωτακι διπλα στους διακοπτες παραθυρων στην θεση οδηγου ,δεν εσβηνε,δεν εκοβε το ρευμα.κανει εναν θορυβο οπως οταν κλειδωνεις ,πηγαινε να κοψει ρευμα και να σβησει και αμεσως τα ξαναναβε.
παιρνω την μομπαιλ λογω σαββατου και μου λεει οτι ειναι μπαταρια.του λεω ειναι καινουρια και δεν εχω αφησει ποτε να λιγωσει ,ουτε χρησιμοποιω ραδιο κ.λπ. με σβησμενη μηχανη.μου λεει να την αποσυνδεσω και να ξαναδω και αν το ξανακανει να το αφησω μεχρι δευτερα γιατι δεν παθαινει τιποτα αν συνεχισει να το κανει.του λεω γιατι δεν ερχεστε να το δειτε?λεει οτι δεν εχει κλειδι για μπαταρια???????.αντε καλα,μην αρχισω τωρα,μομπαιλ...
μου λεει το ιδιο ενας φιλος μου που ξερει ο πατερας του και πανω που ψαχνω κλειδι για να βγαλω πολους ....σταματαει μονο του μετα απο λιγη ωρα.
πηγα στην επισημη ...μου λενε... αφου σταματησε μαλλον κολλησε ο εγκεφαλος,να μην ανησυχω.αν το ξανακανει να παω να το δουν. ομως το ξανακανε.και ξανασταματησε παλι μονο του.
πηγα λοιπον στην αντιπροσωπεια και εκανα τελικα μια ενημερωση.υπαρχει οδηγια απο την γερμανια,ειναι γνωστο θεμα.για λιγο καιρο το προβλημα σταματησε...
ομως μετα απο καιρο το προβλημα μου παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των τεχνικων δεν λυθηκε και επανηλθε..αλλαχθηκε και μπαταρια με οδηγια της γερμανιας αλλα δεν εγινε τιποτα.θα ξαναελεχθει το αυτοκινητο...εχετε καμμια ιδεα τι μπορει να ειναι?
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP