Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
Τώρα που έβαλα τις ζάντες με το πιο επιθετικό offset θα βγάλω τα spacers (10mm) μόλις αλλάξω και λάστιχα.

Η γνώμη σου είναι να βάλω ΟΕΜ διαστάσεις λάστιχο δλδ? Αν το κάνω αυτό, με τα .5 στο προφίλ παραπάνω, θα έχω και λιγότερο gap από το θόλο?
Η προσωπικη μου γνωμη απο τις εμπειριες μου με το Μ3 (αλλα και με τα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχα) ειναι οτι τα πολυ χαμηλοπροφιλα ελαστικα δεν βοηθουν ουτε στο στριψιμο, στους περισσοτερους ελληνικους δρομους με την μετρια εως ανυπαρκτη προσφυση.
Ναι εγω αυτο θα σου προτεινα...και το gap απο τον θολο θα ειναι σιγουρα λιγοτερο καθως αυξανοντας το πλαινο προφιλ αυξανεις και την αποσταση του εξωτερικου χειλους της ζαντας απο την επαφη της με της πασης φυσεως λακουβες.