Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Θέμα: i <3 Egnatia Ring!!!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θυμάμαι με τον πατέρα μου είχαμε φύγει μια Παρασκευή για Ηγουμενίτσα.Διαμονή το βράδυ και το πρωί φύγαμε για Αλεξανδρούπολη!Πάλι διαμονή και το πρωί της Κυριακής ξεκινάγαμε για Αθήνα..Ήταν όταν μόλις την είχανε παραδώσει στην κυκλοφορία.

Το ταξίδι έγινε δυστυχώς χωρίς το Μ3 (είχαμε μαζί παππού και γιαγια) αλλά με το Golf 1.6 FSI Mk5 της μάνας μου (δεν θέλω σχόλια).

Πολύ ωραία διαδρομή μέσα στην φύση ειδικά το κομμάτι Γιάννενα-Μέστοβο νομίζεις ότι είσαι στις Αλπεις..ΦΟΒΕΡΟ!!!

Επίσης μου έκανε μεγάλη εντύπωση λίγο πριν φτάσουμε Αλεξανδρούπολη υπάρχει μια αχανής ευθεία (νομίζω κοντά στην Ξάνθη) πραγματικά αχανής όμως.Εκεί που πηγαίναμε με καμια 160-180άρα στην μεσαία λορίδα χαλαραααα άδειος τελείως ο δρόμος δεν υπήρχε ψυχή...μας περνάει ένα Murcielago με καμια 300άρα μας φύγανε τα κλιμπιστρίνια..μόνο το ότι ήτανε μουσταρδί θυμάμαι.

Θέλω να ξανακάνω την διαδρομή σύντομα αλλά με το δικό Μ3 Ε46
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasilis M3 : 08-05-13 στις 09:47

2. The Following 7 Users Say Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

A8hnaios (08-05-13), Bazil Van Sinner (08-05-13), chief (08-05-13), doctore (08-05-13), PANOS-E60 (08-05-13), pilot (08-05-13), Vassilis ///M (08-05-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP