κυριε γιωργο μετα λυπης μου διαπιστωνω οτι και μετα την αγορα που κανατε απο το καταστημα μας εξακολουθειτε να ειστε δυσπιστος και καχυποπτος.Το γεγονος με στενοχωρει διοτι λογω του bmw fans απο το οποιο εχω παρα πολλες συμπαθειες αγορασατε μια μοναδικη συσκευη σε τιμη που κανει ενα r/cd της bmw σαν μεταχειρισμενο και οχι ενα multimedia dynavin και ειδικα το δικο σας το οποιο ειναι σε υπεραριστη κατσταση(αγραντζουνιστο).Ν παρουμε τα πραγματα με τη σειρα τους 1ον δεν το τοποθετησε εξειδικευμενος τοποθετητης οπως σας συμβουλεψα κατα την αγορα .
Και 2ον καλο θα ηταν να εμπιστευεστε την αποψη μας σαν τεχνικοι και αντιπροσωποι αυτου του τοσο ειδικου προιοντος, αλλωστε για το θεμα με τον ανεμιστηρα σας απαντησαν και απο το εργοστασιο με τον ιδιο τροπο που σας απαντησα κι εγω.
Εχουμε πολυ καλο ονομα στην αγορα των multimedia με εκατονταδες ευχαριστημενους πελατες ακομη και μεσα απο το χωρο τον οποιο μιλαμε τωρα.
Γι αυτο θα σας παρακαλουσα να πειτε μια καλη κουβεντα αντι να διαβαλετε εμας και το μοναδικα αψογο προιον το οποιο διαθετουμε στην ελληνικη αγορα ευχαριστω πολυ autosynthesis