Κοίταξε το όλο θέμα escalated quickly. Και εν μέρει ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα.
Εξηγούμαι. Όταν είχαν καταργήσει τα τεκμήρια με τα κυβικά και τις τόσες απελευθερώσεις, ο νόμος δεν μιλούσε για κατάργησή τους αλλά για πάγωμα.
Αν πλήτονταν μόνο ο χώρος του αυτοκινήτου δε νομίζω να υπήρχε τόσο θέμα.
Αλλά σε 4 χρόνια έχουν καταρρεύσει τα πάντα, και το κακό (προσωπική άποψη) είναι ότι η γενικότερη νοοτροπία - αντίληψη των ζώων (δλδ εμάς) δεν αλλάζει. Εκεί κολλημένοι να θέλουμε να κρατήσουμε τον 1.5 τόνο σίδερα, να μη μας πάρουν άλλα χρήματα, αντί να μας ενοχλούν άλλα πράγματα, όπως πχ ότι το όλο θέμα ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ σε καλό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δλδ δε σου παίρνει μόνο τα χρήματα αλλά και την όποια ελπίδα έχεις να χτίσεις (ΟΧΙ ΣΠΙΤΙ) κάτι στον τόπο σου.
Παρέδωσα πινακίδες στο Ε30 το 09, βγήκε off ο άσσος το γενάρη και ξαφνικά έμεινα χωρίς αμάξι. Τότε λοιπόν συνειδητοποίησα ότι η έλλειψη των Ι.Χ. μου (τα οποία δεν έκλεψα ούτε κληρονόμησα) ήταν το λιγότερο από τα θέματά μου - όπως πιστεύω αντικειμενικά το αν κυκλοφορεί ένα όχημα είναι από τα μικρότερα προβλήματα της μάζας κρεάτων (των πολιτών εμάς δλδ, με εμένα πρώτο) που κινούνται στην ελλάδα - και κατάλαβα ότι όπως πάνε τα πράγματα πιθανώς να μην μπορέσω να τα ξαναβγάλω στην κυκλοφορία.