Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να ρωτησω κατι η 1η μαιου ειναι απεργια και οχι αργια σωστα ως εδω? θελω μια απαντηση υπευθυνη μονο απο καποιον που γνωριζει πραγματικα.στην μισθοδοσια του δημοσιου τον μηνα μαιο υπαρχει πληρωμη κατα ενα ημερομησθιο λιγοτερο η οχι ? δεν ειρωνευομαι δεν γνωριζω μου ειναι απορια και θελω να μαθω
    αχ βρε παλιοπαιδο με κανεις και θα κανω δευτερο ποστ χαχαχαχαχα αλλα υποσχεση δεν θα ξανακανω... χαχαχαχα
    το δεν ειναι αργια ειναι απεργια ειναι μια εκφραση που αρεσε να την χρησιμοποιουν οι αριστεροι και ακροαριστεροι.
    Η πρωτη του Μαη που καλο ειναι οσοι δεν ξερουν να μαθουν τι αντιπροσωπευει και απο ποια χωρα ξεκινησαν οι αγωνες για το ωραριο (κατι που σημερα στη πραξη εχει καταργηθει τεσπα αλλη ωρα...)
    Λοιπον η πρωτη του Μαη αρεσει δεν αρεσει σε καποιους ειναι ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.-
    Αρα Αρη μου πληρωνεται κανονικα οπως σε ολους τους εργαζομενους οπου και αν εργαζονται.
    Τωρα για την τριτη εδω θα ειμαστε και θα δειτε οτι για το δημοσιο δεν μεταφερθηκε και καλως εγινε για λογους καθαρα ενισχυσης της αγορας για το Πασχα.
    Την τριτη ολες οι δημοσιες υπηρεσιες δουλευουν κανονικα και καλυτερα να τρωτε μεγαλη μπουκια παρα να λετε μεγαλες κουβεντες... τουλαχιστον οταν για κατι δεν ειστε σιγουροι!!
    Οσο για την ημιαργια κοιτα την ip που ειμαι συνδεδεμενος ,αν οχι παρε με τηλ Σταθη να σου δωσω το σταθερο της δουλειας να με καλεσεις εσυ ή οποιος αλλος θελει εως τις 3 το μεσημερι..
    Ξανα καλη Λαμπρη!!!

2. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

bakalos (02-05-13), Moufas E46 (02-05-13), S8N (02-05-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP