Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 62

Θέμα: [E46] καιει λαδια N45B16 compact

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

[QUOTE=Γιωργος 250;395533]
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άν βάλεις 10w40 τότε είναι που θα το καταστρέψεις τελείως. Το σωστό είναι το 5w30 για την Ελλάδα, η BMW προτείνει και 0w30, 0w40 για αυτούς τους κινητήρες αλλά δεν κάνουνε για το ελληνικό κλίμα. Κάνε τα τσιμουχάκια των βαλβίδων με το σωστό τρόπο (γύρω στα 500 ευρώ είναι μια λογική τιμή) και βάζε 5w30 και μόνο. Αυτό βάζω εδώ και 255.000 χιλιόμετρα και κάθε 10.000 που αλλάζω λάδια δεν καίει καθόλου λάδι.
    Για τον κινητήρα σου πρέπει να βάζεις μόνο λάδι longlife04, κάτι που το 10w40 δεν είναι.

πιστευω οτι το 5-30γινετε νερο ειδικα το καλοκαιρι..οσο για το long life ειναι υποτιθεται για 25000.δεν πιστευω οτι προσφερει κατι παραπανω σαν λαδι απο τα αλλα συνθετικα λαδια κ εφοσον δεν προκειται να τα αφησω τοσο..αλλοι λενε να μην μπαινουν συνθετικα σε αυτοκινητο που τσιμπαει.για αυτο θελω να δοκιμασω τα ημι 10/40 .
    Εγω σου ειπα οτι ειναι λαθος, οπως επισης ειναι λαθος τα 25κ χιλιομετρα. Με το 10-40 μονο μεγαλυτερο κακο θα κανεις. Επιλογη σου ειναι, ομως, οπως θελεις πραττεις.
    Εγω δηλαδη που βαζω 5-30 χειμωνα-καλοκαιρι και εχω τα τριπλασια +++ χιλιομετρα γιατι δεν εχω κανενα θεμα και οσο βαζω τοσο βγαζω ρε Τζορτζ;

2. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

Γιωργος 250 (01-05-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP