Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 141

Θέμα: Μαθηματα πολιτισμου!!(αν ειναι δυνατον!)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγώ φαντασιώνομαι πως είμαι στο κρεββάτι με την Salma Hayek και την
    Μοnica Belucci. Ταυτόχρονα.
    Υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω ; Στο Eurobet θα έδινε απόδοση 100000
    Και μόνο που το λέω, είμαι γραφικός.....................
    Καμμένα χαρτιά (η Βόρεια Ήπειρος και οι λοιποί πρώην Ελληνικοί θύλακες) ...απλά γιατί οι Έλληνες σαν "εφευρέτες" της δημοκρατίας, το κατέχουν καλά το αντικείμενο και το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν. Όταν οι λύσεις στερεύουν, αντί να παραδεχτούν το λάθος τους και να κάνουν ένα βήμα πίσω, για το καλό των ίδιων των παιδιών τους στο κάτω κάτω... βρίσκουν ευκολότερους αντιπάλους.... τους ίδιους τους Έλληνες, τα ίδια τα αδέρφια τους δηλαδή, χιλιάδες χρόνια τώρα... ενώ οι εξ Ανατολάς "φίλοι" έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι κατέχουν το θέμα "τακτική" όσο δεν το έχουμε δει ούτε στ' όνειρό μας εμείς...

Πίστεψέ με, αν δεν είχαν άλλου είδους κωλύματα ...θα μπορούσαν να μας "αλώσουν" σε μια νύχτα. Από Βορρά ως Νότο κι από Ανατολή ως Δύση....
    Για να μη δεχτούν όμως τη διεθνή κατακραυγή κι έχουν ...άλλου είδους προβλήματα, έχουν διαλέξει να μας καταλάβουν με τη χρονοβόρα αλλά ειρηνική μέθοδο της "τακτικής"..... Αποδυνάμωση δηλαδή σε όλα τα επίπεδα, και η παρούσα Ευρωπαϊκή, αλλά και Διεθνής οικονομική συγκυρία, τους βολεύει πολύ, πάρα πολύ!

Με τη λογική του μπείτε σκύλοι αλέστε, σε 100 χρόνια θα μιλούν άλλη γλώσσα σ' αυτή τη χώρα. Ίσως να το θέλουμε αυτό, δεν έχω καταλάβει τι θέλουμε ακριβώς.
    Αυτό που βλέπω καθαρά είναι πως πάμε κατά διαόλου.

2. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Konstantinos E60 (27-03-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP