-
Λίγο οφ τόπικ αλλά έχει να κάνει με την ιστορία 
Θα ανεβάσω ένα βίντεο από τον Απρίλη του 1986 που η Εθνική Ελλάδος είχε προκριθεί για πρώτη φορά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Γαλλία νικώντας 3-1 τον Καναδά στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (περίπου 18 χιλιάδες κόσμος και άλλες 6 χιλιάδες είχαν μείνει από έξω) είχαν τοποθετηθεί πρόσθετες κερκίδες για να χωρέσει ο κόσμος. Έχω όλο τον αγώνα σε βιντεοκασσέτα πρέπει να την κάνω dvd. Η εξάδα ήταν με τους Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, Στέλιο Καζάζη, Θανάση Μουστακίδη, Κώστα Γκουντάκο (ο πατέρας μου), Σωτήρη Αμαριαννάκη και Μάκη Δημητριάδη.
Και δύο φώτο:Η είσοδος των ομάδων, πρώτος ο αρχηγός Στέλιος Καζάζης, δεύτερος ο Σωτήρης Αμαριαννάκης και τρίτος ο πατέρας μου (τους άλλους δύο δεν τους θυμάμαι)

screenshot windows 7
και μία φωτογραφία από το γήπεδο την ώρα του αγώνα.

image hosting photobucket
Με συγχωρείτε για την φλυαρία μου, αλλά όταν μιλάω για βόλλευ γίνομαι κουραστικός, το ξέρω.
-
The Following 12 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:
aristent (24-04-13), Bazil Van Sinner (25-04-13), BILL007 (24-04-13), fanisk (24-04-13), gant (24-04-13), hades7 (24-04-13), Kostas_1 (24-04-13), ntinos (25-04-13), pilot (25-04-13), Ptboul (25-04-13), Vassilis ///M (24-04-13), ZWMZ (24-04-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP