-
Σήμερα ήμασταν σε κάτι κουμπάρια για φαγητό και η κόρη ενός άλλου φιλικού ζευγαριού (φαρμακοποιών) καμιά δεκαριά χρόνια μικρότερη σε ηλικία, ως είθισται, "κληρονόμησε" το μαγαζί από τους γονείς της.
Κουβέντα στη κουβέντα έκανα ο βλαξ την αφελής ερώτηση: "Ας πούμε χρυσό μου κορίτσι ότι εγώ, ως επιχειρηματίας που έχω πέντε δεκάρες στη τσέπη μου, θέλω ν ανοίξω φαρμακείο και να βάλω μέσα να το δουλεύει κάποιος πτυχιούχος φαρμακοποιός όπως εσύ. Εγώ αφεντικό, εσύ υπάλληλος. Εγώ δεν θα ανακατεύομαι με τα φάρμακα, βάζω μόνο το κεφάλαιο. Μπορώ;"
-"όχι βέβαια. Η άδεια βγαίνει πάντα στο όνομα του φαρμακοποιού με το πτυχίο".
-"μα αφού εγώ μόνο τα φράγκα θα βάλω, αυτός που θα το δουλεύει θα έχει όλη τη γνώση, τα πτυχία και τα ρέστα".
-"όχι, διότι εσύ ως επιχειρηματίας θα επιδιώκεις μόνο το κέρδος".
-κι εσείς δηλαδή οι ορίτζιναλ φαρμακοποιοί δεν επιδιώκετε το κέρδος; Για τη ψυχή της μάνας σας δουλεύετε;"
-"ναι, αλλά εμείς οι φαρμακοποιοί σκεφτόμαστε πάνω απ όλα τον άνθρωπο (!!!) και όχι το κέρδος. Εσύ θα σκέφτεσαι μονάχα να τα κονομήσεις". Godzilla
Ειλικρινά έμεινα μπουκάλα με τις αστείες και τριτοκοσμικές αντιλήψεις νέου ανθρώπου περί .....μέριμνας και δαιμονοποίησης του κέρδους. Live your myth αποκλειστικά στο Ελλαδιστάν.
Μεταναστεύστε asap !!!
-
The Following 5 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:
joseph (21-04-13), Kostas_1 (21-04-13), nikos1400 (20-04-13), Stathis (20-04-13), vagmag (20-04-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP