Δεν φύγαμε από την Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης... αλλά της βαθύτατα ηθικής! Αυτήν δεν την αντέξαμε!
αυτο που γραφει,οτι εφυγε για λογους ηθικης,εγω προσωπικα δεν το πιστευω και ας ειναι ο ηθικοτερος ανθρωπος του πλανητη (γνωμη μου).
το λεω αυτο γιατι και παλαιοτερα δεν υπηρχε ηθικη.
ηταν δεδομενο οτι σχεδον ολοι οι πολιτικοι τα επερναν χοντρα.......οτι οσο πιο πλουσιος ηταν καποιος,τοσο λιγοτερα πληρωνε και αλλα ωραια τετοια,σε σημειο που οταν καποιος πολιτικος δεν τα επαιρνε ή ειχε καποια στοιχειωδη ηθικη,τον λεγαμε και μαλ@@κα.
ΑΛΛΑ!!!! οι περισσοτεροι απο εμας ημασταν βολεμενοι και λεγαμε......''ελα μωρε....και τι εγινε!!!''.
ειχαμε την σπιταρονα,την αμαξαρα,το εξοχικο,ακριβα γουστα,διακοπες 5 φορες το χρονο κλπ.......
οποτε εκεινη την εποχη στ΄αρχ@@@ια μας αν οι πολιτικοι δεν ειχαν ηθικη και οτι κυριως, ΔΕΝ μας ζαλιζαν και πολυ-πολυ.
ενω τωρα που τα χασαμε ολα αυτα τα γουστα και οι πολιτικοι καθε μερα βαζουν και εναν φορο........το ριξαμε στην ηθικη.
ισα-ισα που τα προηγουμενα χρονια γινοντουσαν ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΡΓΙΑ στο κρατος.
και λεω εγω τωρα......
γιατι ο φιλος που εγραψε το παραπανω κειμενο,δεν εφυγε τοτε για λογους ηθικης?????????????