Καλή αφύπνιση της ελληνικής Σοβιετίας…
Καλημέρα,
Ήθελα απλά να σας επιστήσω την προσοχή σε ένα θέμα!
Εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι για να ανοίξω το δικό σας άρθρο ΜΟΝΟ υπάρχει τεράστια καθυστέρηση! Τόση που αναγκάστηκα να την χρονομετρήσω, περίπου 1 λεπτό και 25 δευτ. πάντα! Πολύ δεν είναι; Αναρωτιέμαι εάν το φαινόμενο είναι τοπικό (Γερμανία ή ο δικός μου υπολογιστής) ή γενικευμένο.
Ευχαριστώ και καλή δύναμη για την αφύπνιση της σοβιετίας! (που δεν το βλέπω!)
Απλά μου κάνει εντύπωση που συμβαίνει τον τελευταίο μήνα και μόνο στο δικό σας!
Ευχαριστώ για την διαλεύκανση της υπόθεσης!
Με φιλικούς χαιρετισμούς από Γερμανία!
Ο…
---
Απάντηση ΚΣ: Από ποια πόλη;... Μεγάλωσα στο Krefeld και έζησα αρκετά στο Βερολίνο…
---
Απάντηση: Krefeld; Μέχρι την προηγούμενη Κυριακή δούλευε εκεί ο άνδρας μου. Στο H.K.
Εγώ δουλεύω στο M…! Τον Ιούνιο μετακομίζουμε Λειψία εξαιτίας επαγγελματικής
αναβάθμισης... όπως αυτής που αναφέρατε στο σημερινό σας άρθρο!...
αξιοκρατικής!
Η αλήθεια είναι ότι μας ταιριάζει αυτός ο κόσμος εδώ! Νιώθουμε υγιείς, ελεύθεροι και παραγωγικοί! Υπάρχει σεβασμός στον θεσμό, στην ιεραρχία και τελικά στον άνθρωπο!
Εν αντιθέσει με την Ελλάδα που φύγαμε πνιγμένοι από ένα ανθρωποφάγο, εγωκεντρικό και αντιπαραγωγικό σύστημα, σύστημα για συστημικούς δούλους μιας δογματικής ιδεολογίας με χαρακτηριστικά της τον σκοταδισμό, τον ατομικισμό, την βουλησιαρχία.
Εδώ δεν βρήκαμε τον επίγειο παράδεισο (δεν ψάχνουμε για τέτοιους) παρά μια αυτονόητη Συντεταγμένη Πολιτεία!
Δεν φύγαμε από την Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης... αλλά της βαθύτατα ηθικής! Αυτήν δεν την αντέξαμε!
Χάρηκα για την επικοινωνία! Θα σας παρακολουθώ και μέσω ΦΒ!
Μικρός που είναι ο κόσμος τελικά!