Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Μετανάστευση GO WEST

Ψήφισαν
150. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Yey(ναι)

91 60,67%
  • Nay(όχι)

24 16,00%
  • Δεν εγκαταλείπω αυτή τη λαμπρή χώρα, αλλά το σκέφτομαι

24 16,00%
  • Δεν το έχω σκεφτεί ως τώρα και δεν με απασχολεί

11 7,33%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 581

Θέμα: Μετανάστευση

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Toronto Canada
    Rides
    2

Προεπιλογή

Κανείς δεν έχει διαθέσει να φύγει από την χώρα του αλλά ετσει όπως τα καταντήσανε οποίος έχει ένα παράθυρο την κοπανάει,αυτό έκανα και εγώ πριν κανα χρόνο για Καναδά.
    Το μόνο κακό είναι ότι αφήνης τους φίλους σου και πας σε ένα ξένο μέρος και ξεκινά από το μηδέν αλλά με υπομονή και προσπαθια την βρίσκης την ακρει αλλά και εδώ δεν είναι και εύκολα όπως τα παρουσιάζουνε παντός μετά από ένα χρόνο κατάφερα και περνο ένα αρκετά ικανοπιητικό μιστο με τίμημα βεβεα να δουλεβω όλοι την βδομάδα και Σ/Κ και φυσικά αγόρασα το αμαξιμου και το ξεχρεωσα μέσα σε δέκα μήνες !!!! που στην Ελλάδα να ξεχρεοσηω σε ένα χρόνο.
    Παρόλα αυτά αν με ρωτήσ κάποιος αν θέλω να γυρίσω πίσω η απαντήσει είναι ναι αλλα σκεφτομε το μελών του παιδιού μου και συνιδιτόπιο ότι η Ελλάδα τελείωσε για τα επόμενα εικοση χρόνια,παντό ολλα είναι συνήθια μετά από καιρό όλα τα χονεβης.

2. The Following 8 Users Say Thank You to ninja2 For This Useful Post:

A8hnaios (10-04-13), Eleni (11-04-13), hades7 (10-04-13), Konstantinos E60 (11-04-13), pilot (11-04-13), Ptboul (11-04-13), S8N (10-04-13), vagmag (02-05-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP