Για να ξανασυμμετάσχω στο νήμα μετά από ένα κυκεώνα γεγονότων που συνέβησαν, συμφωνώ απολύτότατα με τον θωμάκο.
Και να συμπληρώσω ότι δεν αξίζει να παλέψεις τίποτα σε ένα περιβάλλον που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.
Σήμερα πέρασε από το μυαλό μου μόλις τελειώσω να ψάξω κάτι εδώ νόμιμα (δλδ ΤΣΜΕΔΕ) και έσκασε στο fb μια γαμάτη είδηση λέει για αύξηση εισφορών και άλλα τέτοια κουλά. Έκανα λίγο εμετό στο στόμα μου και συνέχισα.
Προσωπικά δεν έχω ξεκινήσει κάτι εδώ πέρα για το οποίο να μπορώ να παλέψω. Επίσης έχω φτάσει σε μια ηλικία που πρέπει να έχω και μια πισινή για τους δικούς μου ανθρώπους αντί να με ταϊζουν αυτοί ακόμα. Δόξα τω Θεώ μπορούν, αλλά και δουλειά να βρω με 800¤ χέρι δε μπορώ καλά καλά να πατήσω στα πόδια μου χωρίς περαιτέρω βοήθεια, επίσης ΔΕΝ υπάρχει σιγουριά ότι και τη δουλιε΄α να χάσω θα βρω κάτι άλλο βιώσιμο.
Δε ξέρω ίσως τα βλέπω μαύρα λόγω του ότι χρειάστηκε να ξεπληρώσω δικές μου βλακείες ζωής με λίγα εφόδια και σε μικρό χρονικό διάστημα.
Αλλά στον τομέα που διάλεξα δεν βλέπω να υπάρχει κάτι βιώσιμο εδώ, και δεν ανέχομαι να ξεκινήσω να δουλεύω 12ωρα για 400¤ για μια ζωή.