Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #10
    Εγγραφή
    02-01-10
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Ηλικία
    55
    Μηνύματα
    11.740
    Thanked
    14747
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    από τουίτ



    Κάποτε πρέπει να το πούμε ανοιχτά και ξάστερα.

    Αυτοί που δολοφόνησαν τον Καποδίστρια και αφάνισαν έτσι κάθε ελπίδα να μπουν τα θεμέλια ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους, είναι οι ίδιοι που τρία χρόνια τώρα στήνουν κρεμάλες, μοιράζουν πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης και δίνουν μάχη να κρατηθεί το παλιό και το σάπιο.

    Είναι τα πνευματικά ρετάλια εκείνων των φαμελιών που απειλούσαν όποιον τολμούσε να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους. Στο όνομα του λαού πάντα.

    Αυτοί που δολοφόνησαν τον Καποδίστρια είναι τα μυαλά του Καμμένου, του Μιχαλολιάκου και κάτι τσαρλατάνων στην αριστερά. Και όχι μόνο. Τους βρίσκουμε σε ΟΛΑ τα κόμματα καλυμμένους με το μανδύα φιλελεύθερων ιδεών, τάχαμ προοδευτικών.

    Γιατί η αρετή, όπως και η φαυλότητα, δεν έχουν ιδεολογία. Ξεκινάει από την παιδεία και τη συγκρότηση του καθενός και φτάνουν σε εκείνη τη στάση απέναντι στην πατρίδα που περιέγραψε ο Σολωμός:

    «Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές».
    Κανένας και τίποτα μπροστά στην αλήθεια.
    Αυτό είναι πατριωτισμός!

  2. The Following 10 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

    aristent (25-03-13), Bazil Van Sinner (25-03-13), gnx (25-03-13), katsaraios (26-03-13), Kostas_1 (25-03-13), nikos1400 (25-03-13), PANOS-E60 (25-03-13), Ptboul (26-03-13), S8N (25-03-13), Κωνσταντίνος (25-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP