Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2048

Θέμα: Αγγελιες απο το νετ 4

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάθε φορά που κάποιος αναφέρει ένα γρήγορο αυτοκίνητο, κάποιος άλλος θα πεταχτεί και θα πει "με τόσα αγοράζεις Porsche Turbo", λες και ανακάλυψε το φάρμακο για τη φαλάκρα.

Δε μας ενδιαφέρουν ρε πστ μου τα Porsche. Δεν ονειρευόμασταν μικροί να γίνουμε Τομ Κρουζ και να λέμε με αγελαδίσιο ύφος 'there's no substitute', ούτε θαυμάζαμε τον Τσάρλυ Σιν στη 'Συμμορία με τις Porsche'. Το πέος μας δε χρειάζεται επιμήκυνση και η αυτοπεποίθησή μας δεν τονώνεται από τον θυρεό με το αλογάκι στο καπώ. Γουστάρουμε μερτσέντε, πενβέ και λίγο έως καθόλου από άουντι. Γουστάρουμε καγκουροέβο και καγκουροσουμπαρού. Γουστάρουμε τα πάντα εκτός από Πόρσε τούρμπο. Sharky, αυτά δεν ισχύουν για σένα...

Όσον αφορά το C63 AMG, το είχα δει στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2007 κι έμεινα άφωνος. Θεωρείται το καλύτερο οδηγικά Mercedes όλων των εποχών, ενώ έχει το καλύτερο τιμόνι:

Όχι θα δώσω 47Κ ρε Άρη για να πάρω Golf!
    Θα μας τρελλάνεις εσύ...
    Να μου πείς άλλες οι προτεραίοτητες οι δικές σου (οικογενειακό) & άλλες οι δικές μου (sport coupe) να το καταλάβω!
    Εγώ φίλε γουστάρω Porsche και εσύ Mercedes! Δεν κατηγορώ κανέναν από τους 2! Αλλά αυτός που θα δώσει 47K για Golf πραγματικά δεν τον καταλαβαίνω!
    Καλώς ή κακώς το Porsche είναι "αλλού" και παίζει μπάλα με supercars ...!
    Detailing Madness

2. The Following 2 Users Say Thank You to stef For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (23-03-13), ziaba (23-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP