Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2048

Θέμα: Αγγελιες απο το νετ 4

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    21-01-10
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Μηνύματα
    7.711
    Thanked
    22530
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να τονίσουμε ότι έχει κερδίσει στα ράλλυ Μόντε Κάρλο και 1000 λιμνών, ότι το όνομά της στα γαλλικά σημαίνει Θεά (Déesse) και ότι έσωσε τη ζωή του Στρατηγού Ντε Γκωλ το 1962 όταν σε απόπειρα δολοφονίας κατάφερε να διαφύγει με δύο (2) σκασμένα λάστιχα από πυροβολισμούς! Αυτό χάρη στην υδροπνευματική της ανάρτηση.
    Με μια μαύρη κυκλοφορούσε και ο Καραμανλής στο Παρίσι.
    Την αγόρασε ευκαιρία φίλος που σπούδαζε αρχιτεκτονική, την έφερε εδώ και ένα καλοκαίρι οδηγόντας την ένας άλλος φίλος με τον κάτοχο και άλλους δυό παρέα, βραδάκι καλοκαιρινό, γυρίζοντας από Ουρανούπολη, τον πήρε ο ύπνος τον αθεόφοβο στις στροφές του Άγιου Πρόδρομου (για όσους γνωρίζουν την διαδρομή), βγαίνει απ τον δρόμο, ρίχνει ένα φράχτη, ξεριζώνει ένα δένδρο και σταματάει σε έναν μανδρότοιχο.
    Κανείς δεν έπαθε γρατζουνιά και η DS στράβωσε τον προφυλακτήρα, το φτερό και έσπασε το δεξί φανάρι.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

  2. The Following 8 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

    A8hnaios (22-03-13), aristent (21-03-13), Konstantinos E60 (22-03-13), Nikos (21-03-13), nikos valvetronic (21-03-13), PANOS-E60 (21-03-13), pilot (21-03-13), S8N (21-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP