Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 52

Θέμα: Συνεργείο ΤΣΕΒΑΣ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πρέπει να καταλάβετε κάτι. Η BMW κατασκευάζει αυτοκίνητα και όχι αναλώσιμα. Αυτά κατασκευάζονται σε άλλα εργοστάσια και τα παίρνει η BMW και τα βάζει στα αυτοκίνητα της. Εάν ξέρεις τι βάζει πχ σετ δίσκο γιατί να το πας στην BMW και να το χρυσοπληρώσεις και να μην πας σε κάποιο άλλο συνεργείο και να την βγάλεις με σχεδόν μισό κόστος; Τόσα χρόνια που έχω αυτοκίνητο πάντα πήγαινα και ψώνιζα όχι από την αντιπροσωπεία αλλά από την εταιρεία που έβγαζε το ανταλλακτικό. Εξ άλλου με το ανώνυμο συνεργείο έχεις στενή επαφή με τον μηχανικό. Εμένα δεν με ενδιαφέρει εάν οι τοίχοι και το δάπεδο έχουν πλακάκια και όχι μωσαϊκό. Με ενδιαφέρει να είναι καλός μάστορας και να έχει και όλα τα εργαλεία. Αλλά αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Να σας πω ένα παράδειγμα. Μου χάλασε το κλειδί και μέσα εδώ έμαθα ότι η BMW ζητάει περίπου 260 με 280 ¤ ενώ (μέσω γνωστού) στην μαμά Γερμανία κοστίζει 70¤. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

2. The Following 5 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

120ie87 (06-03-14), bakalos (21-03-13), gant (20-03-13), JimE36 (21-03-13), Vassilis ///M (21-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP