-
υπαρχει μια μικρη διαφορα αναμεσα στις 2 παρουσιασεις των ανταγωνιστριων εταιρειν ως προς την εμφανιση.το iphone5 σε σχεση με τον προκατοχο του εχει μεγαλυτερη οθονη που στον κοσμο των φανς ειναι δυνατο στοιχειο για να το αγορασουν,ξανα.
τωρα το σαμσουνγκ δεν εχει εξωτερικα καμμια αλλαγη αποτι αναφερουν οποτε δεν νομιζω οτι θα εμπειναν στον κοπο να το αλλαξουν οι κατοχοι των 3.
παρολαυτα οι υπεθυνοι ειπαν οτι θα πουλησουν 100.000.000 κοματια!ειδωμεν μπορει να ειναι και μαρκετινγκ...
παντως εγω δεν γουσταρω οτι βαφτιζουν νεο ενα κινητο που εξωτερικα ειναι ιδιο με το προηγουμενο.δεν νομιζω οτι δεν εχουν ιδεες και οι 2 εταιρειες απλα ειναι προτωπορες σε ορισμενα πραγματα ,πουλανε,ειναι πρωτες και δεν βιαζονται να επενδυσουν σε νεα πραγματα αν δεν χρειαζεται.με μια μικρη αλλαγη παλι θα τα οικονομησουν...αφου υπαρχουν οι φανς της τεχνολογιας που τους ακολουθουν δεν τους νοιαζει.
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP