
στα αλογα σιγουρα με εφαγε!!!!
.... πολλοι ξεκινανε να κανουν εξωτερικο λουκ Μ5,αλλα ποτε δεν φτανουν να το κανουν 100%!!!
...λειπουν βασικα πραγματα που ολοκληρωνουν ενα "λουκ" Μ5!!!
.... απο το συγκεκριμενο λειπουν οι εξωτερικοι καθρεπτες και τα φρενα της Μ5,εννοητε οτι οι ειδικοι γνωστες θα προσεξουν οτι δεν υπαρχει δεξι καζανακι,ψυκτρα διαφορικου και φυσικα,εαν ειναι σε κινηση, ο ηχος του V10.
Στα + τα καθισματα απο Μ5 και η αλκανταρα επενδυση οροφης,.....βεβαια δεν ειναι LCI,αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα και μειονεκτημα.
....στα μειον του,προσεξα οτι λειπουν πλαστικα απο κατω,βλεπεις να "φωτιζει" στην κατω εισαγωγη αερα στον μπροστινο προφυλακτηρα,πολυ πιθανον να λειπουν και αλλα πραγματα που ολοκληρωνουν την μετατροπη,αλλα δεν φαινονται,οπως θολοι Μ5 πλαστικοι μπροστινων τροχων(αλλαζουν στο φαρδος απο την απλη εκδοση ειναι πιο φαρδιοι),παγουρακι Μ5 για πιτσιλιστιρια,κλπ.κλπ.