Φίλε λαζαρε δεν ξέρω αν πρέπει να προπονηθεις με το μπλοκέ η χωρίς το μπλοκέ αλλα εγώ έχω εκτός το ε46 και ένα ιστορικό 2002 το οποιο όταν δεν είχα μπλοκέ η συμπεριφορά του ήταν ελαφρώς απαράδεκτη.Μπορώ να πω ότι το πλοκέ βελτίωσε τη οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και ιδιαίτερα στις στροφές θα σου χαρίσει ένα πλατύ χαμόγελο.Εντάξει δεδομένης και της ιποδύναμης του αυτοκινήτου σου μην περιμένεις να γράψεις και το ονομά σου στην ασφαλτο αλλα θα το ευχαριστηθείς.Απλά το μπλοκέ δεν πρέπει να το φοβάσε αν το παρακανεις αφήνεις γκαζι και επανέρχεται στη θέση του. Τώρα απο κει και πέρα για μένα κακώς που αυτοκίνητα όπως τα δικά μας δεν έχουν μπλοκέ απο τη μάνα τους αυτά είναι μέσα στη πολιτική της εταιρίας που για να μειώσει και το κόστος μέχρι και προσφατα δεν βάζαν παραθυρα ηλεκτρικά στις πίσω πόρτες δεν θελω να το σχολιάσω αυτό γιατί θα αρχισω να βρίζω την κατα τα άλλα αγαπημένη μας bmw.Αν έχεις τα λεφτά προχώρα κοιτα απλα το θέμα παντα της τιμής εν συναρτήση τι εγγύηση παίρνεις για το μφακτορι και πρόσεξε αν βάζοντας το μπλοκε συνεργαζεται αψογα με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου σου αντισπίν και ότι άλλο έχεις χωρίς φωτάκαι τσεκ έντζιν και μαες.