Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Αλλαγή cd player με ???

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Δημήτρης Λέκκας Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σε όλους και καλή βδομάδα. Θα ήθελα να αντικαταστήσω το f&u ράδιο cd που έχει το e36 για λόγους ότι είναι ''σαπίλα'' .Σκέφτομαι να βάλω pioneer avh6300 bt ή kenwood kvt526. Είμαι λοιπόν μεταξύ αυτών των δύο μηχανημάτων καθώς θέλω να βάλω κάτι καλό . Ποιο από τα δύο ειναι καλύτερο? Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους? Να ξεκαθαρίσω πως δεν θέλω να βαλω ούτε ηχεία ,ούτε woofer στο μέλλον. Απλά θελω να έχω μια καλη μονάδα με οθόνη (τα ηχεία που έχουμε είναι pioneer ,απλά για την ιστορία το αναφέρω) και κυρίως αν βάλω ένα video μουσικης να έχει καλή ανάλυση. Παρατήρησα ωστόσο ότι στο pionner αφαιρείται η πρόσοψη ενώ στο kenwood όχι (και επειδή έχουμε ένα κλειστό γκαράζ και ένα Ε36 ΚΑΙ Ε46,βάζουμε την μία βδομάδα το ένα και την άλλη το άλλο,θεωρώ πως είναι σημαντικό να αφαιρείται η πρόσοψη αν και σκεπάζουμε αυτό που έιναι εξω κάθε φορα). Επίσης το pionner έχει και bluetooth ,ενώ το kenwood δεν έχει και για να βάλεις την μονάδα του bluetooth θέλει 140 ευρω. Aυτά σε γενικές γραμμές . Παρακαλώ συγχωρέστε με για το κουραστικό και μεγάλο κείμενο. Θέλω να 'μαι κατατοπιστικός για να καταλάβαιτε τι ζητάω.
    καλησπερα αδερφε μου !!! αγορασα Ε36 προς τελη του 12' και μια απο τις πρωτες επεμβασεις ηταν να αλλαξω πηγη γιατι ο προηγουμενος φορουσε μια εμετικη ! ετσι και ρωτησα και πηρα γνωμες για ποια πηγη να βαλω και πολλα απο τα παιδια μου προτειναν την μαμα πηγη του Ε36 που με καποιες παρεμβασεις παιζει mp3 αλλα απ'οτι θυμαμαι ειναι πανακριβη για την ηλικια της αλλα ταιριαζει 100000% με το all time classic εσωτερικο οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος λεωνιδας πιο πανω.. επισης ειχα μια καβατζωμενη οθονη αφης σαν αυτες που εδειξες και την πουλησα γιατι δεν ηθελα να τη βαλω και να χαλασω το πολυ ωραιο εσωτερικο, ετσι στη θεση της τοποθετησα μια πηγη pioneer που ειναι4x50 παιζει usb εχει aux και τελος συνδεεις ενυσχιτη κτλ... το καλυτερο ειναι οτι εχει πολλες χιλιαδες χρωματα(δεν θυμαμαι ακριβως) και μπορεις να πετυχεις κατα 98% το χρωμα του εσωτερικου σου !! ειναι μια οικονομικη,ομορφη και μοντερνα λυση που δεν χαλαει πιστευω το συνολο χρωματισμου της κονσολας!! εαν ενδιαφερεσαι θα μπορουσα να κοιταξω τον κωδικο της πηγης γιατι τον ξεχασα και να σου τον πω για να δεις τα χαρακτηριστικα
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Tsik.D. For This Useful Post:

BILL007 (05-03-13), Δημήτρης Λέκκας (09-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP