Εκανα λοιπον μια βολτα στα γνωστα μου λημερια και ειχα στο μυαλο μου να πιεσω λιγο παραπανω το αυτοκινητο και να δω τις αντιδρασεις του σε σχεση με την τεχνικη του φρενου.
Σε καποιες στροφες λοιπον που κανονικα θα εμπαινα με τριτη και θα ειχα φραναρει δυνατα πριν τη στροφη και με το τιμονι ισια καθηστερησα ελαφρως το φρεναρισμα μου ωστε να συνεχισω να φρεναρω και μεσα στη στροφη.
Τα αποτελεσματα ηταν θετικα για τις αντιδρασεις του πλαισιου.
Το αυτοκινητο εδειχνε να ξεκιναει να αποσταθεροποιειται απο πισω και να ετοιμαζεται να μπει σε τροχια πλαγιολησθησης.
Σαφως και εμεινα εκει στις στροφες με τριτη που τα χλμ ειναι πολλα γιατι η οποιαδηποτε "στραβη" θα ηταν κακο συναπαντημα με οτιδηποτε στα πλαγια του δρομου!!!
Προσπαθησα το ιδιο και με δευτερα και σαφως λιγοτερα χλμ σε μια στροφη που μου ειναι πολυ γνωστη και με περιθορια χωρου.
Το αποτελεσμα εκει ηταν μαλλον απογοητευτικο και δεν καταφερα να κανω το αυτοκινητο να "ξεκολλησει" οπως θα ηθελα.
Ο λογος ηταν η χαμηλη προσφυρση που εκανε τα,μαλλον κρυα,εμπρος μου λαστιχα να γλυστρανε και εν τελη να μην καταφερνω τιποτα περισσοτερο απο ενα μεγαλοπρεπες μουριασμα...
Το συμπερασμα ειναι οτι εκτος απο τα κοτσια να φρεναρεις δυνατα πανω στη στροφη χρειαζονται και συνθηκες πιστας,δλδ ασφαλτος με προσφυρση και συνεχεια ζεστα λαστιχα.
Αρκεστικα λοιπον στην γνωστη μου τεχνικη του power drift και χαρηκα την διαδρομη μου.
Επιφυλασομαι για την τεχνικη αυτη με δευτερα ομως,σε καποιο αλλο κοματι που εχω κατα νου και θα σας ενημερωσω και παλι.
Οτι μαθεις σε αυτη τη ζωη καλο ειναι
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)