Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: [E36] πιτσιλιστηρια μασκας

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο orestis Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα σε ολους θελω να βαλω στο 36αρι μου τα πιτσιλιστηρια στη μασκα μπροστα,βασικα τα εχω αγορασει εχω παρει τη μασκα και τα πιτσιλιστηρια.Μπορει να μου πει καποιος που γνωριζει τι αλλο χρειαζεται να αγορασω για να λειτουργησουν.
    Το δικο μου που ειχε απο εργοστασιο πιτσιληθρες στα φαναρια ειχε και δευτερο δοχειο μικροτερο στο οποιο εβαζες τη σαπουναδα. Ειχε 6 λιτρα δοχειο νερου και διαφορετικο λεβιεδακι στους υαλοκαθαριστηρες το οποιο ειχε ακομα μια επιλογη "S" οπου το λεβιεδακι πατιοταν προς τα μεσα. Τα πιτσιλιστηρια που λες ειναι 2 κομματια. Τα πηρες και τα 2? η μονο το εξωτερικο κομματι? Πιθανων να χρειαστεις καινουριο δοχειο νερου και τις σωληνωσεις και ενδεχομενος λεβιεδακι υλαοκαθαριστηρων και εναν ηλεκτρολογο για να τα συνδεσει γιατι αυτα πετανε νερο μονο οταν τα φωτα ειναι αναμμενα. Κατα την γνωμη μου δεν ειναι κατι απλο εχει πολυ φασαρια για να γινει σωστο. Καλη επιτυχια.
    quattro ist fur sissies

2. The Following 5 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (02-03-13), BILL007 (01-03-13), orestis (01-03-13), Ptboul (01-03-13), S8N (01-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP