Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 75

Θέμα: Συμφερει η χρονομισθωση?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

και εκεί που ετοιμαζόμουνα να κλείσω το PC μου για να τελειώσει μιά ακόμα μίζερη μέρα στο γραφείο, με γκρίνια, χαμαλοδουλειά και ρουτίνα, ΝΤΡΙΝ χτυπάει το τηλέφωνο που θα με έβαζε στην πρίζα α-λα-παλαια.

ηταν ο στενότερος παιδικός μου φίλος και συμμαθητής, ο οποίος σήμερα είμαι γεν. δ/ντης σε ελληνικό κλάδο μεγάλης πολυεθνικής στο χώρο των κατασκευών / ενεργειακών έργων. Μηχανολόγος βεβαίως με μεταπτυχακά στη διοίκηση επιχειρησεων. Μόλος έληξε το 5ετες leasing του εταιρικού Land Cruiser του και έχει δικαίωμα από το συμβόλαιο που έχε με την εταιρεία του να το αντικαταστήσει. Ταλαντευεται μεταξύ καινούργιου land cruiser και Χ5.

ξερει κανείς αν ένα μεταχειρισμένο μπορεί να γραφτεί σε εταιρεία και να χρηματοδοτηθεί με leasing ?

θεωρώ κρίμα να πάει σε καινούργιο όταν η αγορά προσφέρει λουλούδια όπως Cayenne, Range Rover κλπ σε κατασταση βιτρινας. Η κατηγορία του είναι αυτή και μόνο διότι εχει εξοχικό στο Παρνασσό το οποίο επισκεπτεται κάθε σ/κ. Αρα το Χ5 είναι ήδη εκτός κουβέντας.

2. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (19-02-13), zaharias (19-02-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP