Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
Για εμένα, η BMW πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της VAG, που για κάθε κατηγορία πελάτη έχει την ανάλογη μάρκα, χωρίς να χάνει το πρεστιζ της μπαίνοντας σε χωράφια απάτητα.
Ας αναβιώσει μια απο τις μάρκες της Γερμανίας και ας βγάλει και μικρομεσαίο Pick Up.

Εάν είχε κρατήσει τη Rover, και είχαν αποφασίσει να βάλουν το χέρι στην τσέπη, τώρα θα είχαν μια πλατφόρμα που τώρα με την κρίση θα πούλαγε σαν τρελή

Θα μπορούσαν να εχουν χρησιμοποιήσει το Brand της Austin για να βγάλουν κάτι μικρό, την Rover για να περνάνε τις πλατφόρμες απο τις 3 και 5 που αλλάζουν μοντέλο (όπως η Audi και η VW πασσαρουν στην Seat) και την MG για να ρίχνουν τα σπεσιαλάκια που περισσεύουν απο τις παραγωγές των Ζ.

Δεν συζητώ καν για το που θα είχε φτάσει το όνομα των Range Rover.

Ολοι θα ήθελαν ένα MG-114 (ας πούμε) στα 4 μέτρα με κινητήρα 1.400/160hp και τιμή ενός polo.
Εύκολα...

Τωρα ας αρχίσουν οι χοροί με μπροστινή κίνηση και οικονομίες κλίμακας στους διακόπτες και τα μάκτρα...

Συμφωνώ σχεδόν παντού αν τότε η Bmw είχε κρατήσει αυτές τις εταιρίες θα έιχε πολύ ποιο δυνατή θέση στην πίτα της αγοράς με αποτέλεσμα να έιχε ενεργή θέση και λόγο στην διαμόρφωση των πραγμάτων και όχι να είναι ένας απλός θεατής που θα έλεγα ότι μερικές φορές προσπαθεί να προλάβει τις εξελίξεις.
Μην ξεχνάμε ότι η βιωσιμότητα μιας επιχείρησης εξαρτάται από τις επεκτατικές βλέψεις της. Στασιμότητα σημαίνει και αργός θάνατος!!!!! Αυτή την στιγμή όσο και να μας ενοχλεί η VAG έχει σε πολλά σημεία το πάνω χέρι και κυρίως σε αυτό των εξελίξεων. Σε κάποιο άλλο Thread κάποιος είπε “ αφού η VAG γέμισε την αγόρα με TSI” και λέω εγώ τώρα αν υπήρχε ένα γκρουπ εταιριών που υποστήριζε τα μοτέρ μεγάλου κυβισμού σε διάφορες μορφές ιπποδυνάμεων τότε δεν θα υπηρχέ ένας αντίλογος σε αυτή την λαίλαπα των TSI? Δεν χρειάζεται να τα βλέπουμε όλα μονάχα με το κοντόφθαλμο ελληνικό μυαλό μας που περιορίζεται λόγο φορολογίας και ούτε θέλω να ακούσω για περιβαντολογίκες χ@ζομάρες αφού η 2.0 πλέον 116i των 122 ίππων έχει σχεδόν τους ίδιους ρύπους με το A3 1,4 122 ίππων και παραπλήσιες επιδόσεις αφού η ροπή στα 2.0 δεν λείπει!
Άρα θέλουμε δεν θέλουμε καλώς ήρθες προσθιοκίνηση έστω και για μερικά μοντέλα

Αυτά και από εμένα!!!