Προσωπικά, δε νομίζω ότι η bmw θέλει να γίνει τόσο μαζική, όσο το group vw, κάτι που με βρίσκει σύμφωνο και μου αρέσει που η εταιρεία μας είναι η μόνη ανεξάρτητη παγκοσμίως, μαζί με τη honda. Δεν είμαι ενάντια στη δημιουργία μιας μπροστοκίνητης bmw, αρκεί να αφορά μόνο μικρό αυτοκίνητο πόλης και όχι άλλες κατηγορίες. Για τη bmw city (ή όπως αλλιώς θα τη λένε), η μπροστινή κίνηση είναι ό,τι καλύτερο (για βάρος, ευκολία οδήγησης, κόστος κλπ) και αν το αυτοκίνητο αυτό έχει μια σχετικά καλή τιμή, ωραίο design, ποιοτική κατασκευή και σπορτίφ πινελιές στην οδική της συμπεριφορά, μπορεί να ξεχωρίσει στη νεοσύστατη κατηγορία των premium mini (που τόσα χρόνια εκπροσωπύνταν μόνο από το cooper, ενώ τώρα έχει επιπλέον τη mito και έρχεται και το Α1).
Άλλωστε μη γελιόμαστε, το αμάξι αυτό θα πουλήσει πολύ και εξαιτίας του σήματος με την έλικα, οπότε αν είχε τα σήματα κάποιας θυγατρικής εταιρείας της bmw, ακόμα και πανομοιότυπο να ήταν, θα είχε πολύ λιγότερη απήχηση. Συνεπώς, καλά κάνουν οι Βαυαροί και το παράγουν με το σήμα τους, αφού πλέον όσοι θέλουν κάτι πιο μοδάτο, τρέντυ και ρετρό θα καταφεύγουν στο cooper, ενώ όσοι θέλουν κάτι πιο ευρύχωρο, ποιοτικό και λιγότερο εξεζητημένο, θα πηγαίνουν στη bmw city. Άρα, η bmw θα έχει το μερίδιο του λέοντος στην κατηγορία με τα δύο αυτά μοντέλα. Μόνο η mito πιθανόν να κλέψει πελάτες, αφού και κομψή είναι και καλή οδηγικά και κυρίως, έχει πολύ καλή τιμή. Το μουντό poloειδές Α1 πάλι, το βλέπω να πάει άκλαυτο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 18-03-10 στις 19:18
the more people agree with me
the more I think I'm wrong