Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 65

Θέμα: Ιμια 1996 (17 χρονια μετα)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Βολος-Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    συγνωμη αλλα δεν ειμαι σε θεση να αιτιολογησω με επιχειρηματα δημοσιως και να υποστηριξω την αποψη μου η οποια στην τελικη ειναι μια αποψη ενος απλου φανταρου και τιποτα παραπανω μπορεις και να την αγνοησεις.απλα αν παρω σαν δειγμα το τι ειδαν τα ματια μου μεσα απο την μοναδα που υπηρετουσα εγω και εκεινη την εποχη θεωρουταν η τριτη ποιο μαχιμη μοναδα (στον απλο στρατο ξηρας και οχι ειδικες δυναμεις)στην Ελλαδα δεν φανταζομαι και στις αλλες να συνεβαινε κατι αλλο
    Δεν αγνοω κανενος την αποψη και την σεβομαι απλως με στεναχωρει γιατι ειναι ισοπεδωτικη και στις μερες που ζουμε δεν θα επρεπε εγω θα σου πω ενα οτι εκεινο το βραδυ αυτο που ηταν να κανει ο στρατος το εκανε γιατι ο στρατος λειτουργει με διαταγες αυτοι που διναν τις διαταγες δεν εκαναν αυτα που επρεπε και ο στρατος μας μια χαρα ετοιμος ηταν με τα προβληματα που παντα θα υπαρχουν αλλα ολα τα προβληματα που ανεφερες λυνονται επιτοπου
    Υ.Γ Επειδη ο γραπτος λογος ειναι λιγο περιεργος θα ηθελα να σου πω οτι ολα αυτα που γραφω ειναι καλοπροαιρετα και οχι για να παρεξηγηθουμε
    ΚΩΣΤΑΣ

2. The Following 2 Users Say Thank You to GanKostas-E90 For This Useful Post:

katsaraios (01-02-13), Kostas_1 (01-02-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP