Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Τα έξοδα της εκκλησίας να επιβαρύνουν

Ψήφισαν
70. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Το κράτος

10 14,29%
  • Την εκκλησία

60 85,71%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 62

Θέμα: Μισθοί & Εξοδα Εκκλησίας

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο joseph Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να ειμαι εντος θεματος, οσο αναφορα την πληρωμη των μισθων απο το κρατος η οχι.

Εαν αυτο συμβαλει στο να συνεχισει να ειναι ο χριστιανισμος η κυρια θρησκεια στην χωρα μας τοτε λεω ναι, και ας αυξησει το κρατος την φορολογια στην εκκλησια ωστε να εχει ανταποδωτικα οφελη.
    Αυτο το λεω γιατι το γεωπολιτικο σημειο που βρισκετε η χωρα μας, και η αθρόα εισροή μουσουλμανων λαθρομεταναστών με κανει να ανησυχω.....

Δεν θα ηθελα η κορη μου αυριο να φοβαται να κυκλοφορησει και να κινδυνευει απο τον καθε "ταλιμπαν" να την πετροβολησει επειδη κοιταξε εναν ανδρα, η δεν φοραγε μπουργκα... αυτα...
    Και εγώ αυτό είπα με άλλα λόγια και ο Κώστας μου είπε ότι είμαι εκτός θέματος. Είπε ένας ηλίθιος μια βλακεία και όλοι ξέχασαν τα προβλήματα που καίνε και ασχολούνται με αυτό. Δεν είμαι υπέρ των παππάδων, τρώνε πολλά, αλλά ταΐζουν και μερικούς φτωχούς. Αλλά τώρα έχουμε άλλα που καίνε και όχι αν πληρώνονται από το κράτος γιατί εξ άλλου δεν είναι οι μόνοι ο νοών νοείτε και αν πάς και στα χωριά οι παππάδες είναι και αγρότες γιατί εκεί παίρνουν 1200¤ όχι όπως εδώ...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

2. The Following 4 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

joseph (29-01-13), Kostas_1 (29-01-13), Nino (02-02-13), Ptboul (29-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP