Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν νομιζω να προχωρουσα σε αγορα JOM αλλα σε κατι επωνυμο φιλε μου..

ναι ειδα με μια γρηγορη ματια δεν υπηρχε τπτ για 4κυλινδρο..δεν ξερω θα δω πως θα γινει στην πορεια, ακομα δεν μου χρειαζονται για να ειμαι ειλικρινης. μπορει να φορεσω και κανενα ελατηριο 2-2.5 ποντους δεν θα πεθανουμε κιολας εαν δεν βρω η εαν οπως λες η bmw δινει κεφαλιες για να αγορασεις ενα σετ ελατηρια...να πανε να πνιγουν στη τελικη !!!

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.επισης και εσυ το ιδιο να την χαρεις οσο πιο τσιλικια θελεις, ναι εχω μια σειρα για ολα μεσα στο μυαλο μου για το πως θα προχωρισω την τελειοποιηση(οσο μπορω) της μπεμπας..4 ποντοι και 3.5 μου φενονται πολλοι θα δω κατι σε 2-2.5 εκει γυρω θα παιξω μαλλον οταν θα βαλω αναρτηση. για τον προφυλακτηρα και το νυχι που αναφερεις πιο πανω ναι το εχει το νυχι μεσα στο σετ αλλα δυστηχως δεν πηρα γνησιο προφυλακτηρα αλλα ιμιτασιον ο οποιος ειναι ολοιδιος με τελεια εφαρμογη απλα σε οχι ιδιο υλικο κατασκευης.. για τα φαναρια θα σε στεναχωρισω μαλλον αλλα τα περιμενω σε νικελ με κιτρινα δαχτυλιδια μεσα( μου ειχε κατσει ωραια στο ματι απο παλια που τα ειδα)αλλα ακομα και να πρασινησουν εχω την εντυπωση οτι αλλαζουν ετσι δεν ειναι ...??καθολου δεν με κουρασες, ισα ισα που θελω να ακουω γνωμες γιατι βοηθανε πολλες φορες σε διαφορες επιλογες !!!
ειναι γεγονος οτι τα εργοστασιακα δακτυλιδια κιτρινιζουν..και σε μενα αυτο ειχε γινει...ετοιμαζομαι να τα δωσω κομπλε τα δικα μου τα hella με ccfl λευκα δακτυλιδα και ξενον για οποιον τον ενδιαφερει γενικα ετσι για την ιστορια..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν υπάρχουν aftermarket ελατήρια 2-2,5 πόντων...από 3-3,5 και πάνω.

Ή ρυθμιζόμενη κ κάνεις ό,τι θες....
και ομως υπαρχουν της hr...hr oe sports Λεγονται για το ε36 με χαμηλωμα 2,5-1,2 εκατοστα...αλλα πολουνται μονο αμερικη...ευρωπη που εψαξα δεν υπαρχουν...ετσι πηγα σε μαμα μ-πακ που ναι και οεμ....