Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

πολυ διαφωτιστικο το κειμενο.ολοι ξεραμε πανω κατω γενικα οτι τα δανεια ξεκινησαν απο τοτε αλλα λεπτομερειες εγω προσωπικα δεν ηξερα.
    σιγουρα φταινε και οι ξενοι ,ομως εμεις φταιμε περισοτερο.εμεις τους δινουμε πατημα και ευκαιριες να μας εκμεταλευτουν.αν απο τοτε που αρχισε ,οπως γραφτηκε ,να εξυγιανεται ο τραπεζικος τομεας και να ισχυροποιειται η αναπτυξη της ελλαδας ειχαμε μια ανοδικη συνεχεια με πατριωτικες πολιτικες τωρα θα ειμασταν σουπερ οικονομια και δυναμη.να δω ποια ευκαιρια θα αρπαξουμε για να το κανουμε.ελπιζω να ειναι αυτη.

οσον αφορα τον λοβερδο κριμα γιατι πιστεψα οτι θα ειναι απο τους πολιτικους που ηθελε να δουλεψει και να ενδιαφερεται για την ελλαδα.οχι οτι δεν ειναι αληθεια ολα αυτα που λεει αλλα οπως ειπαν και αλλοι εδω μεσα επρεπε να διαχωριζε την γραμμη του απο τοτε.τωρα ειναι μια ακομα ''κατσελη''.
    σαυτα που ειπε ομως ξεχναει κατι.οτι ολα αυτα που περιγραφει που γινονται στην ελλαδα ,αυτος και οι συναδελφοι του απο ολλα τα κομματα το προκαλεσαν.αυτο το ξεχνανε και βγαζουν την ουρα τους απεξω.η βια δεν ηρθε απο την ξεφτιλα της οικονομιας αλλα απο την απαξιωση του πολιτικου μας συστηματος,απο ξεφτιλα των βουλευτων.βουλευτων που αλλα λενε και αλλα κανουν και μετα κανουν πως δεν τα ηξεραν η' οτι φταινε αλλοι,καποιοι εξωγηινοι.βουλευτες δλδ.σαν τον λοβερδο.

υ.γ ξερω οτι ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι δεν ειναι ετσι.αναφερω ομως ενα περιστατικο.πηρα τηλεφωνο πριν κατι εβδομαδες στον δημο να φτιαξουν μια λακουβα σε εναν περαστικο δρομο και ηρθαν με μετα απο 3 μερες.ευγενικη η κυρια στο τηλεφωνο ,τοτε.οι υπαλληλοι που ηρθαν για ενα ανεξηγητο λογο βουλωσαν τα 3/4 της λακουβας.λεω οκ οταν ξαναχαλασει,που θα γινονταν γρηγορα ετσι οπως δεν την φτιαξαν,
    θα τους ξαναφωναξω.εντωμεταξυ στο διαστημα του 1 μηνος που μεσολαβησε ανοιξαν αλλες 2 διπλα σαυτην.η κατασταση ειχε γινει επειγον πλεον.μου κανει εντυπωση που κανεις δεν τηλεφωνει.παιρνω την προηγουμενη εβδομαδα τηλεφωνο και ειπαν θα ερθουν.μετα απο 5 μερες πηρα σημερα να δω γιατι δεν ηρθαν.μηπως εχουν απεργια η' καποιο αλλο λογο.δεν συνηθιζοταν αυτο και βγαινει η ιδια ''κυρια'' στο τηλεφωνο.

γεια σας.ειχα τηλεφωνησει πριν λιγες μερες για κατι λακουβες στον δρομο και ακομα δεν ηρθαν.

απανταει με τονο εισαγγελικο και νευριασμενη.σαφως κυριε και δεν ηρθαν.3 εργατες ειναι ποτε να προλαβουν.

εγω ομως το κυρια μου το ''σαφως'' το δικο σας δεν το γνωριζω γιατι δεν ξερω τι γινεται στον δημο,γιαυτο πηρα να μαθω.ο τονος σας δεν ειναι ευγενικος και δεν φτανει που δεν κανατε την δουλεια σας, ε ..δεν θα μου κανετε και παρατηρηση

τωρα που θα τα παρουν οι ιδωτες να δειτε τι δουλεια θα κανουν.να πατε εκει να παραπονεθειτε να δουμε.

εμενα δεν με ενδιαφερει ποιος θα τα παρει,μακαρι να τα παρουν αν εσεις δεν θελετε να δουλεψετε και ειστε αγενεις απο πανω.δημοσιους υπαλληλους σαν εσενα να τους απολυσουν.

βρε αντε απο δω....

αστο διαολο ...

μια τυπικη συζητηση με το δημοσιο.

το λαθος που κανουν αρκετοι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι οτι επειδη εχουν εκνευριστει που αλλαζουν τα παντα γιαυτους ,ειναι οτι τους φταινε οι συμπολιτες τους και τα βαζουν μαζι τους,αντι να τους εχουν με το μερος τους.

2. The Following 5 Users Say Thank You to bimmerm For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (21-01-13), nikos1400 (21-01-13), Panos 316T (21-01-13), Ptboul (21-01-13), vagmag (21-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP