Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε παιδια ολα οκ ας φορολογισουν και τον αερα που αναπνεουμε αλλα αυτο που με τρελαινει ειναι οτι ΝΑΙ να πληρωσω αλλα εσυ τι μου προσφερεις εμενα που ΜΟΝΟ πληρωνω σε αυτο το ''κρατος'' και δεν εχω καμια απολαβη!!να μην αρχισουμε να αναλυουμε αυτο απλα σε φτανουν στο οριο!!!εδω ο κοσμος να φαει δεν εχει και αυτοι της π@@@@@ τους τον χαβα!!!! ρε για μεταναστες μας βλεπω να φευγουμε στο τελος!!!!
Άσχετο, αλλά τώρα που μίλησες για μετανάστες..... στο χώρο μου συναντάω συνεχώς πολυμελή συνεργεία (κατασκευές, ανακατασκευές, ανακαινίσεις καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, σπιτιών κλπ) από τη γνωστή και φίλη βόρεια χώρα, που δουλεύουν μαύρα ...χωρίς το παραμικρό παραστατικό, δεν υπάρχουν, δεν φαίνονται πουθενά δηλαδή, ούτε εφορία ούτε ΙΚΑ ούτε τίποτα. Πως να τους ανταγωνιστεί κάποιος αυτούς ρε παιδιά?? Ποιο νόμιμο Ελληνικό συνεργείο να τους χτυπήσει στις τιμές όταν ο ίδιος ο πελάτης σου λέει δεν θέλω τιμολόγιο, εμένα με ενδιαφέρει να μου στοιχίσει όσο το δυνατόν λιγότερα, να εξοφλήσω δίνοντας λεφτά όποτε μου περισσεύουν και τίποτε άλλο.... πως θα πληρωθούν οι μισθοί και το ΙΚΑ έτσι??

Τα ίδια συμβαίνουν και στην Ελληνική επαρχία με τους εργάτες στις αγροτικές περιοχές... κανένα παραστατικό, όλα μαυρα, μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες εργάτες που είναι στη χώρα μας και δουλεύουν έτσι, χωρίς να υπάρχουν φορολογικά, κυκλοφορούν με τα diesel της προηγούμενης 20ετίας με πινακίδες από τη χώρα τους, δεν δίνουν λογαριασμό, στέλνουν όλο το χρήμα στις πατρίδες τους και δεν φαίνονται πουθενά ...μετά μην αναρωτιόμαστε πως άδειασε η επαρχία από τους νέους και πως στέγνωσε η χώρα από χρήμα... και τι να κάνει ένας νέος εκεί, όταν ο ίδιος ο πατέρας του απασχολεί Βούλγαρους, Αλβανούς και Ρουμάνους στα χωράφια του και όχι μόνο, για να μειώσει το κόστος??

Δεν είμαι ρατσιστής, το αντίθετο θα έλεγα, αλλά μέχρις ενός ορίου, αλλιώς να πάμε να την κάνουμε κι εμείς για πουθενά αλλού μήπως και 1 στο εκατομμύριο δώσουμε ελπίδα στα παιδιά μας ...γιατί αυτή η χώρα με τις απερισκεψίες της ...το έκλεισε το μαγαζί..... και με τα νέα μέτρα στο λέει κατάμουτρα ...αν δεν μπορείς πούλα τα και φύγε...