Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα μπορούσε να είναι καλό για το κράτος.

Μόνοι μας τους καταντήσαμε έτσι τους οργανισμούς αυτούς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας φταίνε οι άλλοι. Όταν λέμε μόνοι μας, εννοώ όσοι εργαζόνταν εκεί, όσοι έτρωγαν από εκεί, όσοι διαχειρόζονταν αυτούς τους οργανισμούς.

όταν οι οργανισμοί έγιναν επιχειρήσεις, και αυτές για να επιβιώσουν χρειάστηκαν τη συνδρομή του κράτους (δλδ τη δική μας τσέπη και πάλι), δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να είναι δημόσιοι.

Το πρωί έδειχνε ένα απόσπασμα από την Καννέλη (την οπόια δεν πάω μία), αλλά απαντούσε σε κάποιον εκπρώσοπο της ΔΕΗ, σχετικά με τις νέες αυξήσεις και τα κέρδη της ΔΕΗ. Είναι δυνατόν να είσια μονοπώλειο, να θέλεις συνεχώς αυξήσεις, να έχεις μισθούς υπερβολικά καλούς ακόμα και για τοςυ γραφιάδες, και αν κόβεις το ρεύμα σε κάποιον που δεν έχει χρήματα; Δεν είναι κοινωνικό αγαθό ; Γιαυτό δεν είναι δημόσιο ;;; Αλλά όχι είναι δημόσιο, για να εξυπηρετει συμφεροντα συνδικαλιστών, υπουργών, κλπ όχι για να εξυπηρετεί τον ΕΛΛΗΝΑ!!!! .
    Δεν διαφώνω, στο ότι εμείς καταντήσαμε έτσι τους οργανισμούς, και ούτε νομιζω ότι έγραψα κάπου ότι πρέπει το δημόσιο να συντηρεί στρατιές ψηφοφόρων και συνδικαλιστών. Εάν χάσει το δημόσιο όλες αυτές τις υπηρεσίες τότε χάνει ενα μεγάλο κομάτι εσόδων και δύναμης, αυτό λέω.
    Τέσπα έχουμε μπερδέψει κάποια πράγματα. Εμείς νομίζουμε ότι έχουμε το μαγικό ραβδί, και ότι καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, να χρωστάει, να καταπατεί κάθε ελευθερία και δημοκρατία και ΄να έχουμε και δίκιο.
    Φίλε δέν έχω μπερδέψει τπτ, ούτε κάνω ότι θέλω΄, ούτε το παίζω "Δεν πληρώνω" γιατί έτσι μου κάπνησε.
    Ρώτα με τι μου μένει απο τις τρείς κάθε μήνα και το ξανασηζητάμε, και ούτε έθιξα τα συμφέροντα κάποιου άλλου όταν θίχτηκαν τα δικά μου....

2. The Following 2 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

Bitz (12-01-13), S8N (12-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP