Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 110

Θέμα: settings και ξε-settings...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #9
    Εγγραφή
    04-01-10
    Ηλικία
    53
    Μηνύματα
    3.122
    Thanked
    7411
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε ωραίο ποστ αλλά αυτό για το ύψος, με συγχωρείς είναι λάθος.
    Φυσικά και ΔΕΝ πρέπει να είναι πίσω χαμηλότερο από μπροστά.

    Για να έχεις σωστή δυναμική του πλαισίου/ανάρτησης σε αυτοκίνητο με κινητήρα εμπρός και κίνηση πίσω, το "κέντρο" του πίσω άξονα πρέπει να είναι 20χιλιοστά πιο ψηλά σε σχέση με το εμπρός.
    Με λίγα λόγια, η απόσταση από έδαφος προς πλαίσιο, πίσω πρέπει να είναι 20 χιλιοστά πιο ψηλά από εμπρός.
    Σε τυπικό CSL με αγωνιστική ανάρτηση ένα σωστό νούμερο είναι 80χιλ. εμπρός και 105χιλ πίσω.
    Αλεξ, μην ακους κανενα ρε. Ασχετοι και θεωρίες ειναι οι περισσοτεροι. Το φιλαρακι σου να ακους

    Επειδη ειναι καλό να ανταλασουμε αποψεις ομως...
    Οπως εγραψα:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι δικές μου αποψεις μεσα από την εμπειρία μου,
    Δεν εχω αντιγραψει οτιδηποτε απο καποιον. Εχω κανει αρκετα σεταπς και βρηκα οτι τουλαχιστον για μενα αυτο δουλευει.
    Το ιδιο και με την αποκληση. Οι περισσοτεροι χρησημοποιουν 2-3 χιλιοστα αποκλιση μπροστα. Εγω παρατηρησα οτι βολευει το μηδεν ασχετα αν αναγκαστικά για να εχω πιο σωστη συγκλιση στην καθημερηνοτητα βαζω και εγω 2 χιλιοστα αποκλιση στην πιστα.

    Όσον αφορα το ύψος και επειδη έχω πειραματιστει και εδω αρκετα...
    Οταν και όσες φορες το αμαξι ηταν πιο ψηλο πισω παρατηρησα δυο φαινομενα:
    1. Υποστροφη στην κορυφη και προς εξοδο των στροφων
    2. Εφευγε ο κωλος στην εισοδο με την μεταφορά βάρους κατα το φρεναρισμα και ειδικά οταν εκανα trail braking αφου όλο το βαρος το αμαξωματος μεταφερόταν μπροστα και ηδη με το πιο ψηλο πισω μερος που προυπηρχε δεν ειχε το αμαξι σωστη ισορροπία αφου ηταν και γινόταν πολυ ελαφρύ.

    Σχετικά με τις μετρησεις που εγραψες για μπροστα και πισω (80χιλ μπροστα και 105χιλ πισω) απο ποιο σημειο μετρουμε και ποιος το λέει?
    M3 CSL

  2. The Following 6 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

    alexk (24-12-12), doctore (24-12-12), gregE36 (31-12-13), Nick bmwlover (30-12-13), nikos1400 (24-12-12), soc12r (24-12-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP