άρη, εγώ θα σου πώ ένα πράγμα. μια δουλειά μένει στάσιμη όταν αποφασίσεις εσύ να μην την εξελίξεις άλλο.
δεν υπάρχει καμμιά δουλειά που η εξέλιξη της να σταματάει σε ένα σημείο. όσο ο ιδιοκτήτης έχει μεράκι και όρεξη, όλο και βρίσκει κάτι για να καινοτομεί μέσα απ'αυτήν.
όσων αφορά το φραντσάιζ, θα σου κάνω μια απλή ερώτηση...τι ξές εσύ απο λουκουμάδες ρε φίλε? τεντάς είσαι...και δεν το λέω αυτό έτσι, το ίδιο λέω και σε μένα όταν σκέφτομαι καμμιά φορά άλλα πράγματα εκτός δουλειάς και λεω μαραγκός είσαι ρε μλκ. τι εστιατόρια και μλκιες...
ξεζούμισε την δουλειά σου φίλε. βρές και φτιάξε μυστήριους μηχανισμούς, πατεντάρισε, πούλα την πατέντα, και διάφορα άλλα πράγματα. ούτε που μπορείς να φανταστείς τι θα μπορούσες να βγάλεις απο την δουλειά σου.