-
για να ολοκληρωσω το συλλογισμο μου...
μιλαμε για γρηγορα αυτοκινητα πολης...
μπορειτε να δειτε τιμες ανταλλακτικων, φτερα καπο κλπ, δυναμο ψυγεια, λαστιχα κλπ
στο corsa opc επειδη ειχε την τυχη να το εχει ενας πολυ καλος μου φιλος (ειχε την τυχη να το πουλησει μαλλον), μια 4αδα λαστιχα για τις 18αρες (εργοστασιακες, εβγαινε με 17αρες και 18ρες) με 35αρι προφιλ εκανε 900+ευρο, το ψυγειο το οποιο ειχε ελλατωμα κανει εκτος εγγυησης 400ευρο, τα μοτερ ειναι αναλωσιμα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειδικα και αμα το τσιγγλισεις λιγο...
για τα φιατ ειδικα τωρα που ανελαβε και την εισαγωγη των ανταλλακτικων ο Σαρακακης τα ιδια...
σε σημειο που σου βγαινει πιο οικονομικο να συντηρεις μινι κουπερ s, που υποστηριζω ακομα και τωρα οτι ποιοτικα ειναι καλυτερο!
τα fiat ηταν οικονομικα αυτοκινητα, στην οικογενεια μου ειχαμε και εχουμε παντα fiat, punto,uno,bravo, ολα μας ειχαν και εχουν βγει αψογα, μικρα κουσουρια τα οποια λυνονταν οικονομικα, και ποτε δεν ειχαμε κανενα παραπονα ουτε με την ποιοτητα γιατι παντα συγκρινεις βαση της τιμης....
οταν ομως η τιμη παει σε αλλη κατηγορια, και η συντηρηση σε αλλη, αρχιζεις και συγκρινεις διαφορετικα...
γιατι περα απ τα χρωμιομενα πλαστικα και τα αλκανταρα μπακετ και τα υπερβολικα αυτοκολλητα υπαρχουν και αλλα πραγματα που παραμενουν φιατ!
-
The Following 5 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:
aristent (11-12-12), Bitz (12-12-12), chrisgiapz3 (11-12-12), GiannisRob (11-12-12), NS-conv (11-12-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP