Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 48

Θέμα: Μουσικοι

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επαιζα κιθάρα μέχρι που ένα ατύχημα μου άφησε μια δυσκολία στο χέρι.
    Εκτοτε απλά γρατζουνάω.
    Το πρώτο συγκρότημα που μπήκα ήταν οι "Early Breakfast" και παίζαμε κόπια ότι είχε να κάνει με μπαλάντες.
    Μεγάλη μας "επιτυχία" ένα δικό μου τραγούδι το River Goes to Nowhere, το οποίο έχει τους στίχους ως εξής:

Into this path of sorrow
    you're always out of sight

Since you've been gone
    I'm all alone
    watching this empty river

walking among
    this river of stone
    this river full of sorrow
    nowhere to go, nothing to hope
    No sunrise today
    still darkness tomorrow

Since you've been gone
    I'm all alone
    this river is my sorrow

Ξέρω οτι είναι εντελώς χαζό, αλλά είχε ρίξει εκατομμύρια γκόμενες, ειδικά επειδή τους έλεγα οτι το έγραψα για μια που με άφησε και με πλήγωσε και τα λοιπά (έδειχνα δηλαδή οτι έχω ευαίσθητο χαρακτήρα και τα ρέστα που γουστάρει μια γκόμενα).
    Ωραίες εποχές.

Μετά κάναμε ένα άλλο γκρουπάκι που το λέγαμε Μοναδικό Στοιχείο και παίζαμε κάτι ντεθμεταλιές και γκαρατζιές βασικά κάναμε βαβούρα και στο τέλος το απογαμhσαμε στις διακοπές να παίζουμε τα κλασικά Κατσιμιχέικα και Ζιγκ-Ζαγκέικα στις παραλίες.

Αμα κάτσει καμμιά καλή συνάντηση, μπορεί να ρίξουμε κανα τζαμάκι πάντως με τον "χαροκαμένο" απο επάνω, να πούμε τίποτα να εθυμήσετε όπως, ο χάρος με βρήκε στο φτερό, θάνατε έλα πάρε με, του πεθαμένου αδερφού και τέτοια χαρούμενα.
    Ε Αρη?

2. The Following 10 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

aristent (07-12-12), Bazil Van Sinner (07-12-12), Eleni (13-03-13), GiannisRob (07-12-12), Kostas_1 (07-12-12), Nikos (27-02-13), Nino (08-12-12), S8N (12-03-13), z3 2.2 (12-03-13), Κωνσταντίνος (08-12-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP