Επειδη κ μενα με τρωει ο κ@λος μουφιλε zgouriasmene κ επειδη ενδιαφερομαι να μειωσω τα κοστη μετακινησης που πλεον ειναι ανυποφορα σε πολλες περιπτωσεις κ οχι να το παιξω εξυπνος
επισκεφτηκα τον 1ο απο τους δυο τοποθετες-κατασκευαστες των συγκεκριμενων κιτ.
Του εκανα μια προταση.
Του εξηγησα οτι ειμαι απο το φορουμ BMWFans κ με ολο το θαρρος που εχω βασιζομενος στην φιλια μου με τον ιδιοκτητη του φορουμ Βαγγελη - κατα κοσμον deepblue,προεβειν στην παρακατω συμφωνια:
Ενας ''τυχερος'' θα δοκιμασει το προιον για ενα μηνα χωρις να πληρωσει ΤΙΠΟΤΑ!
Αυτη ειναι κ η διαφημιση φανταζομαι για τον ιδιο μιας κ κατα τα λεγομενα του ,αν κ εφοσον ΔΕΝ κανει το κιτ αυτα που υποσχεται ,θα τα αφαιρεσει απο το αυτοκινητο χωρις καμμια υποχρεωση απο εμας!
Σε αντιθετη περιπτωση , ο κατοχος του αυτοκινητου,αφου γινουν οι απαραιτητες μετρησεις κ ειναι ευχαριστημενος,
θα κληθει να πληρωσει το ποσο των 700,00 ευρω (τιμη για το φορουμ μας απο 770,00 - τοποθετημενο κ με ΦΠΑ).
Φυσικα το ανωτερω θα προτρεψει κ αλλους υποψηφιους για τοποθετηση,αυτο που με εξεπληξε ομως (προς απορια καποιων) ειναι η ανεση στο να μας παραχωρησει ενα κιτ προς δοκιμη-τοσο σιγουρος για το αποτελεσμα?για να δουμε τι θα πουν οι κακες οι γλωσσες στην πραξη?
Ο ιδιος ειναι κατοχος ενος BMW X5 στο οποιο κ εχει τοποθετησει το εν λογω κιτ κ εχει ηδη διανυσει 90,000χλμ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ.
Η τοποθετηση διαρκει μια εργασιμη μερα (απο το πρωι εως το μεσημερακι).
Συζητησαμε πολλα κ διαφορα ,απο την συντηρηση του συστηματος μεχρι κ για το πως λειτουργει κ μπορω να πω οτι με καλυψε ,μιας κ μας δινει την δυνατοτητα να το δουμε κ στην πραξη!
η συντηρηση του ειναι της ταξεως των 50 ευρω ανα 1 χρονο ή 10000χλμ (οποιο ερθει πρωτο)!
στο θεμα μας παλι...
οποιος φιλος λοιπον επιθυμει να γινει το πειραματοζωο κ να τοποθετησει το κιτ (με δεσμευση αγορας του αν κ εφοσον κανει δουλεια) ας τοποθετηθει στο θρεντ κ ο deepblue ας αποφασισει ποιος θα ναι ο τυχερος!
Ο λογος που δεν αδραξα την ευκαιρια να μαι εγω ο τυχερος (μιας εκανα τις επαφες ειναι οτι αντικατεστησα το γαμπριο με ενα 316 κ ακομα δεν εχω κανει ουτε 400χλμ με το νεο αποκτημα.Δεν γνωριζω λοιπον ουτε τα της καταναλωσης του (για να χω μετρο συγκρισης) αλλα ουτε κ της οδηγικης συμπεριφορας καλα καλα μιας κ ειναι πολυ λιγος ο χρονος που το εχω κ δεν το κινω στην πολη!Αρα τα αποτελεσματα θα ειναι ασαφη,γι αυτο το λογο κ παραχωρω την θεση μου.

) ή εκτός αν εχεις όρεξη και θες να πειραματιστείς. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να εξελιχθεί και να τελειοποιηθεί.
φιλε zgouriasmene κ επειδη ενδιαφερομαι να μειωσω τα κοστη μετακινησης που πλεον ειναι ανυποφορα σε πολλες περιπτωσεις κ οχι να το παιξω εξυπνος

Απάντηση με παράθεση