-
παιδες εχωντας κανει 11 χρονια διανομεας (νυχτα) κ παραλληλα σε ολες μου τις δουλειες ημουν κ ειμαι οδηγος κ οτι αλλο μπορω να κανω,εχω διαφορες ιστοριες να σας πω που θα μπορουσανε να με΄χουν σκισει στο γραψιμο κ να πω κ ευχαριστω!τελικως εχω καταληξει οτι ο ωραιος τροπος ομιλιας (κ αν θελετε) κ η εμφανιση η εξωτερικη παιζουν ρολο για το πως θα σε αντιμετωπισει ο καθε αστυνομος.πρεπει να αποδεχτουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι βλεπουν καθε καρυδιας καρυδι το οποιο μπορει να ειναι υπερανω υποψιας κ ομως να πραττει το πιο αποτροπεο εγκλημα.ετσι ειναι λογικο να ειναι επιφυλακτικοι κ να ακουγοντε αυστηροι (βεβαια υπαρχουν κ αυτοι που την εχουν δει εξουσια).ετσι σαν ενδειξη σεβασμου οπως προανεφερε συμφορητης καλα ειναι οταν μας σταματανε για οποιοδηποτε ελεγχο να μην μιλαμε στο τηλ,να μην καπνιζουμε κ να φαινεται το σωμα σε σταση ''καθαρη'' κ οχι σαν θελουμε να κρυψουμε κατι.απλα περιμενουμε τις υποδειξεις τους.εξαλλου κ κοντρα να παμε ΔΕΝ προκειται να βγαλουμε ακρη,οποτε ειναι καλυτερα να ειμαστε οσο γινεται καλυτεροι συνεργατες για αυτα τα 10-20 λεπτα του ελεγχου.
αυτο που θα ηθελα να ανφερθει απο καποιον γνωστει ειναι οτι:κατω απο ποιες προυποθεσεις πρεπει να επιτρεπουμε να μας κανουν ελεγχο στα αυτοκινητα μας.εχω ακουσει οτι κ εκει υπαρχουν υποχρεωσεις του αστυνομου προς τον πολιτη?
-
The Following 5 Users Say Thank You to GIANNHS M For This Useful Post:
GanKostas-E90 (02-12-12), I_MNL (17-01-13), katsaraios (02-12-12), Nick bmwlover (17-01-13), sierra (25-01-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP