Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν με τπτ το ότι αυτές οι εταιρείες είναι τόσο μελετημένες στον τρόπο που πουλάνε, και νομίζουν ότι λειτουργούν όπως ο κλασικός εμποράκος που ζυγίζει τον πελάτη και μετά βγάζει την τιμή.

έτσι παιδιά. μην ψωνίζετε. πηγαίνετε να τα πάρετε απο το γερμανικό ΙΚΕΑ, να έχουν να τρώνε πάλι οι γερμανοί και οι έλληνες να μείνουν πάλι στον δρόμο...
    Θωμά, συμμερίζομαι απόλυτα αυτά που γράφεις αλλά επίτρεψέ μου να γνωρίζω ότι πολλές πολυεθνικές λειτουργούν χειρότερα κι απ' τους εμποράκους.

Η κουνιάδα μου δουλεύει σε γιγάντια πολυεθνική και μάλιστα σε μεγάλη θέση. Ε λοιπόν, μου είχε πει κατάμουτρα στην Π.Κ. (προ κρίσης) εποχή πως οι τιμές ορισμένων εκ των προϊόντων τους είναι τόσο υψηλότερες εδώ γιατί 'το σηκώνει' η ντόπια αγορά.

Εξάλλου, η λύση δεν είναι το γερμανικό ΙΚΕΑ ή το Jumbo. Η λύση είναι το ελληνικό μαγαζί με τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα και τις λογικές τιμές.

Όταν όμως είχα πάει το 2007 για έπιπλα σε μεγάλο εργοστάσιο στη Λυκόβρυση, το καλύτερο που μπορούσαν να μου κάνουν στην τιμή ήταν να κόψουν μικρότερη απόδειξη για να μην πληρώσω πολύ ΦΠΑ. Αυτό μου το είπε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, απαξιωτικά, παίζοντας με τα κλειδιά της 6άρας του.

Επίσης, δε θα ξεχάσω ποτέ πως η τιμή μιας πολυθρόνας τύπου Chesterfields σε κατάστημα στη Λ. Κηφισίας ήταν διπλάσια απ' ότι να τη φέρω από την ίδια την Chesterfields στην Αγγλία. Τους κόλλησα τον τιμοκατάλογο στα μούτρα και η απάντηση ήταν 'αυτό είναι κι αν σ' αρέσει'.

Ε, όχι ρε Tατσοπουλε!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 27-11-12 στις 15:58 Αιτία: αντικατασταση της λεξης π@ύστη με συνονυμο!!!χαχαχαχα

2. The Following 14 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (27-11-12), Bazil Van Sinner (27-11-12), BILL007 (30-11-12), bill_m3 (27-11-12), chrisgiapz3 (27-11-12), Driver M (27-11-12), GiannisRob (27-11-12), katsaraios (27-11-12), Leonidas_E39 (28-11-12), nikos1400 (27-11-12), Nino (27-11-12), Panos 316T (27-11-12), pilot (27-11-12), Ptboul (28-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP