καλησπερα,
έχω μια bmw 116i, εδω κ 9 μηνες. την αγορασα απο ιδιωτη, πρωτο χερι, σε σχεδον αριστη κατασταση, αυτοκινητο 3 ετων....δυστυχως χθες με τρακαρανε ενω ημουν παρκαρισμένος, ευτυχως μου αφησαν σημειωμα....εχουν προκληθει ζημιες πισω δεξια, προφυλακτηρας, καπω, φτερο, φαναρι....ο φταικτης εκανε δηλωση κ απο οτι φαινεται θα με καλυψει η ασφαλιστικη μου (θα εχω σιγουρη απαντηση σε 10 μερες επειτα απο επικοινωνια με την ασφαλιστικη του υπαιτιου)...απο μια δικη μου εκτιμηση και αφου μιλησα με αντιπροσωπεια, το κοστος μονο των ανταλλακτικων ειναι 1600 ευρω τουλαχιστον, ποσό υψηλο...εχω τη δυνατοτητα να μην πληρωσω (αφου λαβω θετικη απαντηση απο την ασφαλιστικη) αν η εργασια γινει σε συνεργαζομενο συνεργειο bmw.... δυο ειναι αυτα, Σιττας Φλασκης στην Καλλιθεα κ Motion n style στον Αγ. Στεφανο....σε διαφορετικη περιπτωση θα πρεπει να πληρωσω εγω κ μετα απο ενα μηνα τα χρηματα θα μου επιστραφουν....θα παρακαλουσα οσοι γνωριζουν κ εχουν εμπειρια να μου απαντησουν για τα συνεργεια φανοποιιας Σιττας-Φλασκη κ Motion n Style, αν κανουν καλη δουλεια φανοποιιου, αν βαζουν γνησια, καινουρια ανταλλακτικα. περισσοτερο θα ηθελα την αποψη σας για το συνεργειο Σιττας Φλασκης