Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 148

Θέμα: Απορίες για αγορά Μ5 Ε60

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπόν παιδιά έχετε δίκιο να κάνετε τόσες ερωτήσεις διότι εγώ δεν παρουσιάσα ολοκληρωμένα το "ιστορικό μου".

Να πω λοιπόν ότι προέρχομαι από maserati ghibli GT . Που σημαίνει ότι ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει service, ανταλλακτικά, μικτές ασφάλειες κλπ. Για το θέμα του τεκμηρίου λόγω πενταετίας είναι 29500 αντί 44000 , και χωρίς να γίνουν μειώσεις με παίρνει σαν οικογενειακό εισόδημα (κι αν χάσουμε τις δουλειές μας, απλά άλλος ένας που θα καταθέσει πινακίδες..... ) .

Στο δια ταύτα τώρα. Λόγω αύξησης της οικογένειας και λόγω ότι θέλω να ευχαριστηθώ το αμάξι, θέλω να αντικαταστήσω το δίπορτο με τετράπορτο ΧΩΡΙΣ όμως να χάσω την συγκίνηση (με καταλαβαίνετε φαντάζομαι). Δεν σας κρύβω ότι η πρώτη μου επιλογή είναι να πάω στο τετράπορτο της εταιρείας (Quattroporte) μιάς κι έχω ήδη γνωστό τον μηχανικό μου, γνωστά ιντερνετικά μαγαζιά, φίλους και γνωστούς με maserati που αλληλοβοηθιόμαστε , όπως κάνετε κι εσείς εδώ καλή ώρα.

Επειδή ξέρω ότι γενικώς σε όλα αυτά τα αυτοκίνητα με τις τεράστιες ιπποδυνάμεις ότι ο συμπλέκτης είναι η "αχίλλειος πτέρνα" , ψάχνω να βρω quattroporte αμιγώς αυτόματο, πράγμα το οποίο δεν υπάρχει στα πάτρια εδάφη. Αντί λοιπόν να μπλέξω με ημιαυτόματα, τρόμπες ρελεδάκια κλπ, έκανα μια δεύτερη σκέψη για αγορά Μ5. Γι αυτό εξηγούνται τώρα οι απορίες μου για το πόσο trouble-free είναι το Μ5. Δεν μιλάω γενικά για Bmw. Μιλάω για Μ5.

2. The Following 4 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

alexk (19-11-12), aristent (19-11-12), bill_m3 (19-11-12), chrisgiapz3 (25-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP