Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ισχύει παιδιά, το' κανα και εγώ..Πήγα στο συγκοινωνιών και τους έβαλα να μου τυπώσουν στην άδεια την ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ του οχήματος ΔΙΕΘΝΩΣ..

Έχει πεδίο που αναφέρεται..άσχετα αν δεν το γράφουν αυτοί..Γράφουν μόνο την πρώτη άδεια στην Ελλάδα..Εαν είναι εισαγωγής εννοείτε..

Μου το'καναν εν ολίγης όχι βέβαια τυπωμένο αλλα το έγραψαν στο πίσω μέρος της άδειας με μια σφραγίδα και τέλος..

Με ρώτησαν τον λόγο που το έκανα και είπα λόγω παλαιότητας έχει ποιο χαμηλό τεκμήριο..ααα εντάξει μου λένε..

Βέβαια τσάμπα ο κόπος διότι όταν πήγα στην εφορία μετά να το αλλάξω μου λένε φίλε τσάμπα το έκανες διότι κοιτάμε ΜΟΝΟ πρώτη άδεια εισαγωγής στην Ελλάδα..

καλά λέω και αν ειναι το αυτοκίνητο 20ετίας και το φέρεις στην Ελλάδα το 2012 είναι καινούργιο για σας?

Μου λέει φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο αλλά μη το λες σε εμένα, ορίστε ο νόμος..(και μου βγάζει το βιβλιαράκι που το αναφέρει)

2. The Following 5 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

A8hnaios (19-11-12), bill_m3 (19-11-12), nikos valvetronic (21-11-12), Ptboul (21-11-12), zaharias (19-11-12)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP