Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κοίτα, το να ξορκίζουμε για όλα τα δεινά το δημόσιο και τις πιο πολλές φορές για άλλοθι και για τα λάθη του ιδιωτικού τομέα δεν οδηγεί πουθενά. Και μην μου πεις ότι στον ιδιωτικό τομέα με την ακατάσχετη φοροδιαφυγή και τις κακιές υπηρεσίες που προσφέρει (ναι, ναι κακιές σε αναλογία χρημάτων με προσφερόμενες υπηρεσίες από συνεργεία αυτοκινήτων μέχρι ασφαλιστικές και από απλούς μαστόρους μέχρι εταιρείες γαλακτοκομικών προϊόντων που έχουν κάνει καρτέλ), όλα λειτουργούν τέλεια. Ούτε να μου πεις ότι στα πλαίσια του ανταγωνισμού μπορείς να διαλέξεις γιατί θα σου πω, πως είχαμε φτάσει σε τέτοια σημεία σήψης που οι σωστοί ήταν ΠΟΛΥ λίγοι. Μην βρίσκουμε λοιπόν τόσο εύκολους στόχους και να κοιτάμε και αλλού για το ποιος φταίει, κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών, ούτε εμείς οι ίδιοι.
    Όσο αφορά αυτούς που φεύγουν εδώ σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Δεν ξέρω αν είναι ικανοί αυτοί που φεύγουν ή αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ να μείνουν αν θέλουμε να ξανασταθεί στα πόδια του αυτός ο πολύπαθος τόπος.
    Οι συνθήκες οι τωρινές έξω δεν είναι ίδιες με τις τότε γιατί τώρα η κρίση κεφαλαίου πλήττει σχεδόν όλη την Ευρώπη και την Αμερική. Και στο κάτω κάτω επειδή έχεις κάποια παραδείγματα εγώ έχω άλλα τόσα που ικανοί κατά τη γνώμη μου έφυγαν και δεν έκαναν τίποτα, ενώ κάποιοι άλλοι λιγότερο ικανοί βρίσκοντας στρωμένες δουλειές ή με την βοήθεια άλλων έκαναν χρήματα και καρριέρα.
    Σε τελική ανάλυση για το ποιος φταίει δεν είναι δυνατό να φταίει μόνο ένας, φταίνε πολλά πράγματα. Και τέλος πάντων η δική μου γνώμη είναι ότι δεν γεννηθήκαμε όλοι λιοντάρια, όπως και η γαζέλα έχει δικαίωμα στη ζωή. Εγώ δεν το βλέπω τόσο σκληρά και ανταγωνιστικά γιατί η κοινωνία ΔΕΝ πρέπει κατά την γνώμη μου να είναι ζούγκλα.

2. The Following 6 Users Say Thank You to micz For This Useful Post:

Bitz (18-11-12), Driver M (18-11-12), gant (17-11-12), nikos1400 (18-11-12), Panos 316T (19-11-12), Ptboul (19-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP