-
Παιδιά συμφωνώ εν μέρει με αυτά που λέτε. Θα ήθελα όμως να παρακαλέσω να ξαναδείτε το link που έβαλα στο πρώτο post. Δεν τα παίξε η γνωστή βάση της μηχανής, αλλά το στήριγμα της. Να ξαναπώ ότι αυτό το κομμάτι δεν έσπασε αλλά έχει ένα ράγισμα. Να είχε μια κάποια ελαστικότητα για να απορροφά κραδασμούς, ώστε να μην την πληρώνουν κάποια άλλα κομμάτια το καταλαβαίνω και είναι απολύτως φυσιολογικό, όμως ένα απλό σχίσιμο πιστεύω πως προήλθε από τον χρόνο και την χρήση δεν απορρόφησε κάποιο γερό χτύπημα ας πούμε, γιατί αλλιώς θα είχε σπάσει (είναι εντελώς κούφιο). Με το απλο σχίσιμο σε ένα μονοκόμματο κομμάτι σίδερο, δεν απορρόφησε απολύτως τίποτα. Ως τώρα μπορεί και να είμαι λάθος σε αυτά που λέω αλλά δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Σημασία έχει το εξής. Η κανονική βάση της μηχανής που είναι για να απορροφά τους κραδασμούς (που είναι από καουτσούκ ή ότι άλλο είναι), όταν χαλάσει και δημιουργηθεί τζόγος θα με προειδοποιήσει πολύ πιο νωρίς, με το τρέμουλο της μηχανής που θα δημιουργηθεί και θα έχω όλον τον καιρό να πάω να την αλλάξω, όπως και είναι το σωστό. Αν όμως σπάσει αυτό το κομμάτι (και όχι απλά ραγίσει), που είναι στήριγμα στην ουσία, όταν πηγαίνω με μεγάλη ταχύτητα, τότε αρχίζουμε και μιλάμε για άκρως επικίνδυνες καταστάσεις και θέλω να τις αποφύγω.
Και πάμε ξανά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω αυτό το κομμάτι κατά πολύ ισχυρότερο;
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP