Ωραιο θρεντ..
Πολυ γελιο καποιες περιπτωσεις..
Ειχε οδηγησει το 4πορτο 316 Ε46 που ειχα.. Δεν μ'αφηνε να το πουλησω τοτε που το εδωσα για το κουπε (που εχω τωρα)..
Οταν ακομη το καημενο ηταν "παρθενο" (318 Ν42 143), το βγαζουμε μια μικρη πρωτη βολτα, διοτι το ειχα παρει Σαββατο στο σπιτι, χωρις ασφαλεια (με τρωγε ο κωλος μου, αλλα ηθελα να το βγαλω!!!!), εμφανη η διαφορα απο το 16αρι.. (το καταλαβε κι εκεινη σαν συνοδηγος)..
Της το δινω.. ειμασταν κοντα στο αεροδρομιο.. και να θελει να παει απο το "μεσα" δρομο του αεροδρομιου να το πατησει..!!! Ρε κατσε καλα, μια γρηγορη βγηκαμε, το αμαξι δεν εχει ασφαλεια.. εκεινη εκει..εννοειται πως δεν την αφησα και γυρισαμε σπιτι..
Το πολυ γελιο, της λεω ενα πρωι που δεν ειχε δουλεια.. θα πας να το πλυνεις επειδη εχω πρωι-απογευμα δουλεια..?? Μου λεει ενταξει..
Μιλαμε.. μου λεει, δεν ξαναπαω!!!! Μεχρι να το βγαλω απο το γκαραζ... στο πλυντηριο να μπω σιγα σιγα να μη βρει, ειχε ιδρωσει..!!!! xaxaxaxa.. αγχος!!!
Μετα, με το 3λιτρο.. πολυ γελιο.. σε δρομο που δεν μπορουσε να προσπερασει, να εχει κολλησει στο μπροστινο και να θελει να τον ρουφηξει..!!! ηθελε ντε και καλα να το πατησει..!!! xaxaxaxa Πωπω μου λεει.. ολοι τωρα θα περασουνε...!!!
Και κατι τελευταιο.. Μου λεει, με αγχωνει το αυτοκινητο σου.. εχω τα ματια μου στο δρομο με τις λακκουβες παρα στους ανθρωπους που περπατανε..!!!!
Συνηθως οδηγαει με μενα μεσα, αλλα το χει παρει και αρκετες φορες μονη της..