Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 50

Θέμα: Τρειλερ???

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σας ευχαριστω για τις συμβουλες.

Τεινω προς το range. Αφου ετσι κ αλλιως παρανομος ειμαι , τι λιγο τι πολυ?..

Το τρειλερ ειναι φιλου , διαξονικο με πεδηση με ολα τα χαρτια του κομπλε. Θα μου το παραχωρησει μεσω υπευθυνης δηλωσης.

Μενει να βγαλω αδεια ρυμουλκησης.

Με ΣΔΟΕ δεν εχω θεμα.

Ο εργοστασιακος κοτσαδορος (μαζι με πριζες/πλεξουδα) της vw κοστιζει 1100 και η τοποθετηση κοντα στα 300. Το εχω δει απο κοντα κ δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Εχει συστημα που κλεινει μεσα στο προφυλακτηρα και δε βλεπεις τιποτα. Ο ηλεκτρολογος εχει πολυ δουλεια αφου ξηλωνει τη εσωτερικη αριστερη πλευρα για να περασει τη πλεξουδα. Εκανα λαθος στη τιμη , καπου στα 1400 ευρω παει.
    ρωτα για ασφαλεια.....ενας αμα πεσει πισω σου η παρεις καποιον αμπαριζα με το τρειλερ τοτε δεν καλυπτεσε πουθενα....γενικως βεβαια ειναι μπερδεμενη ιστορια...

αδεια ρυμουλκησης με το τζιπ για αμαξι δεν βγαζεις!!! με αμαξι βγαζει για μπαγκαζιερα,τρειλερ μεταφορας μηχανων,και σκαφους και αυτο εως 750 κιλα το τρειλερ που δεν χρειαζεται εγκριση τυπου....

αλλο ειναι να εχεις χαρτια μηχανολογου,αδεια ρυμουλκησης,αδεια ελξης,ασφαλεια,για το συγκεκριμενο τρειλερ οπου βαση μηχανολογου ειναι για να τραβαει μηχανες (τα κιλα και σε αμαξι να βγαλεις πχ αν ειχες αγωνιστικο μεχρι 750 κιλα θα εβγαζες παλι ) και αντι για μηχανες εχεις πανω αμαξι.......κια αλλο ειναι να μην εχεις τιποτα και απλα να του δειξεις μια υπευθηνη δηλωση σκετη....

εδω να σου πω οτι τα προστιμα ξεκινανε απο τα 1500 και φτανουν ως τα 5000+ ευρω!!!

2. The Following User Says Thank You to stamatis m3 e30 For This Useful Post:

manos///3 (08-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP