-
ρε καρντασι...
οταν πας να αγορασεις ενα αυτοκινητο,οχι εσυ ο ψαγμενος που κοιταει μεχρι και τι λαδια τρωει,αλλα ενας μεσος ελληνας αγοραστης στο ταμπελακι στην εκθεση που κοιταει το αμαξι ,αυτο το γραφει? οχι.αυτο γραφει.π.χ για το προηγουμενο 3αρι
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (ECE) (ΛΤ../100 KΛΤ.)
Αστικός κύκλος (λτ./100χμ) 8,7
Επαρχιακό δίκτυο (λτ./100χμ) 4,9
Μέση (λτ./100 χμ) 6,3
Co2 (γρ./χμ) 151
αυτο βλεπεις.αν εχεις ποτε 6,3 εμενα να μου γραψεις.δεν λεει πουθενα με ποσα χιλ. πιανεις την μεση και ο αφελης ,αμαθης δεν θα ρωτησει ποτε.και ο πωλητης ποτε δεν θα του πει τιποτα παραπανω.οποτε την πληροφορια που εσυ επικαλεισαι δεν την μαθαινει ο υποψηφιος αγοραστης πριν και κατα την αγορα .αυτο το κομματι εξεταζουμε..ουτε στις διαφημισεις στα ψιλα γραμματα που περνανε γρηγορα λεει κατι τετοιο.ουτε του λενε κοιτα μεσα στο βιβλιαρακι του αυτοκινητου εχει λεπτομερως πως πρεπει να οδηγεις και με ποσες στροφες και οτι αν οδηγεις με παραπανω θα καψεις κ.λπ. γιατι αν το ηξερε ειμαι πολυ σιγουρος οτι θα αλλαζε γνωμη γιατι πολυ απλα κανεις -εκτος απο εσενα- δεν οδηγει ετσι σαν ρομποτ.το μονο που γραφει ειναι οι παραπανω μετρησεις και την μετρηση καυσαεριων.αυτα που ενδιαφερουν τον αγοραστη.και αυτα στελνονται μονο,σαν επισημες πληροφοριες στα κεντρα τυπου και εκθεσεων.
οποτε εχει καθε δικαωμα να παραπονιεται.εγω δεν λεω οτι εχεις αδικο οτι δεν ειναι ετσι αυτο που λες, αλλα δεν το λενε κατα την αγορα.δεν ειναι εμφανες σαν πληροφορια.του λενε αν εισαι μεσα στην πολη(αστικο κυκλο) τοσο,αν εισαι εκτος -επαρχιακο τοσο.μεση τοσο.δεν του λενε αν το πας στις τοσες στροφες ,με τοση ταχυτητα θα καψεις τοσο.
οποτε ο αγοραστης ξερει μονο αυτα που του λενε.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP